1. KAMASAKI SUPERBOX 1005 APRÓCIKKES DOBOZ

Kamasaki Superbox 1005 aprócikkes doboz - A Kamasaki Superbox 1008 kistestvére. Szintén eurofüllel rendelkezik. Átlátszó, így könnyen láthatjuk, mi van benne, nem kell külön kinyitni, például pergetésnél. Osztásai keresztben helyezkednek el, szám szerint 5 db, így az egyes rekeszek szélessége 3 cm. Wobblerek tárolására a legjobb, de tarthatunk benne gumihalat a hozzá való jigfejekkel. Egy igazi műcsalis doboz. 

 (részletes leírás)


2. KAMASAKI SUPERBOX KSB6 TÁROLÓ DOBOZ

Kamasaki Superbox KSB6 tároló doboz - Kisméretű és praktikus horgász doboz. Aprócikkek, kisolló, fogó tárolására kifejezetten alkalmas. Jó minőségű műanyagból készült, ami nem töredezik, nem érik el a napon, csatja stabil és biztosan tart. Tetején eurofüllel rendelkezik. Belső terében nincsenek elválasztók, így nagyobb dolgokat is tárolhatunk benne.

 (részletes leírás)


3. KAMASAKI SUPERBOX KSB7 TÁROLDÓ DOBOZ

Kamasaki KSB7 tároló doboz - Praktikus és kis helyet foglaló horgász doboz. Belső állítható lamelláinak köszönhetően be tudjuk állítani, hogy mekkora fakkokra van szükségünk. A dobozon belül, egy fix hosszanti irányú, központi elválasztóval találkozunk. Erre merőlegesen pakolhatjuk a kis lamelláinkat, melyekkel további részekre oszthatjuk. 

 (részletes leírás)


4. KAMASAKI SUPERBOX 1008 - APRÓCIKKES, MŰCSALIS DOBOZ

Kamasaki SuperBox 1008 - Aprócikkes, műcsalis doboz - A Kamasaki Superbox 1011-es doboz ikertestvére. Egy igazi műcsalis doboz. Osztásai keresztben helyezkednek el, szám szerint 5 db, így az egyes rekeszek szélessége kb. 3 cm. Wobblerek tárolására a legjobb, de tarthatunk benne gumihalat a hozzá való jigfejekkel.  (részletes leírás)


5. Kamasaki Superbox 1009

A 1010-es Kamasaki Superbox belső elválasztók nélküli változata. (részletes leírás)


6. KAMASAKI SUPERBOX KSB10 TÁROLÓ DOBOZ

Kamasaki Superbox KSB10 tároló doboz - Praktikus és kis helyet foglaló horgász doboz. Belső állítható lamelláinak köszönhetően be tudjuk állítani, hogy mekkora fakkokra van szükségünk. A dobozon belül, egy fix hosszanti irányú, központi elválasztóval találkozunk. Erre merőlegesen pakolhatjuk a kis lamelláinkat, melyekkel további részekre oszthatjuk.

 (részletes leírás)


7. KAMASAKI SUPERBOX 1011 MŰCSALIS DOBOZ

Kamasaki Superbox 1011 - Egy igazi műcsalis doboz. Osztásai keresztben helyezkednek el, szám szerint 5 db, így az egyes rekeszek szélessége kb. 3 cm. Napsugárzásnak ellenálló műanyagból készült, így nem érik el napon, törésre nem hajlamos. Említést érdemel, nagyméretű rögzítő csatja, mely biztosítja, hogy akkor nyíljon ki, amikor mi szeretnénk. 

 (részletes leírás)


8. KAMASAKI SUPERBOX KSB12 KÉTSZINTES DOBOZ

Kamasaki Superbox KSB12 kétszintes doboz - Ez a doboz egy igazi különlegesség. Belseje kétszintes! Ahogy kinyitjuk a doboz, máris elhúzódik a felső tálca az alsó felől és pakolhatjuk is bele az aprócikkeket, horgokat, gumigyöngyöket. De akár az aljában műcsalit is tárolhatunk, felül pedig a hozzá való kapcsokat és horgokat. 

 (részletes leírás)