CARP EXPERT SMART DUPLA BOJLIS SZETT RODPODDAL
CARP EXPERT SMART DUPLA BOJLIS SZETT RODPODDAL

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Smart Dupla Bojlis szett Rodpoddal

A Carp Expert legújabb Smart szériája magában ötvözi a felhasználhatóság irányába fektetett kritériumok maximalizását, mindamellett egy bárki számára elérhető, remek ár-érték arányú arany középutat ad a horgászok kezébe.

Ezt a termékkört bővíti Smart Dupla Bojlis szettünk is, mely egy praktikus rodpoddal is kiegészült, ami különféle terepviszonyok között is megfelelő megoldást ad a bevetett botok elhelyezésére.

Szettünk tartalmaz 2 darab CXP Smart Boilie LC botot, ami a jó minőségű IM5-ös Carbon keverék anyagnak, a nagyméretű, kopásálló SIC gyűrűknek köszönhetően egy olyan elérhető kategóriájú botot ad a horgászok kezébe, mellyel a kritikus 100 méter körüli távolságok már elérhetőnek tűnnek.

Sőt, ezeken a modelleken az alsó keverőgyűrű is 50-es méretű, mely garantáltan elősegíti egy jól megválasztott orsóval a legnagyobb távolságok leküzdését.

A botokhoz tökéletesen passzol a Carp Expert Smart Runner 6000 orsó, mely küllemében és felépítésében is ideális választássá teszi.

A orsóház anyaga jelen esetben grafit, ahogy a hozzá járó dob is, így az orsó súlyára nem lehet panasz. Hajtókarja kellően erős, stabil fogást biztosít.

Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Ezt a nyeletőfékes rendszert a feederes, békéshalas horgászok mellett, a rablóhalas horgászok is közkedvelten alkalmazzák - Sok helyzetben előnyös a használata, legyen szó akár éjszakai horgászatról. 

Futása szép, egyenletes, amit 2 db golyóscsapágynak köszönhet.

Az orsókhoz természetesenen 2x300 méter CarpExpert UV pontyozó zsinór is tartozék.

A kapások jelzéséért 2 darab Smart Bite Alarm elektromos kapásjelző fog gondoskodni, melyeket kiegészítettünk zsinórfeszítő swingerekkel és természetesen egy Kamasaki bottartó állvány is van a csomagban, mely sokféle partviszonyhoz megoldást nyújt.

A horgászat alapkövetelménye a merítőháló megléte, így jó szolgálatot fog tenni a szetthez járó pontyozó merítőháló, mely a pontyok és amurok megfogása során is tökéletes alkalmatosság lesz.

A szett részét képezi egy Rapid előketartó is kiegészítőkkel, amiben alapból 5 darab hajszálelőkével megkötött, horogbefordítóval és gubancgátlóval szerelt előke is, mely bojlikkal, kukoricával és egyéb fűzött csalikkal is alkalmazható.

A szett teljes tartalma:
- 2db Carp Expert Smart Boilie LC 3 részes bot 3,6 vagy 3,9 m hosszban
- 2db Carp Expert Smart Runner 6000 orsó
- Kamasaki fekete Rodpod
- 2db Carp Expert Smart Alarm elektromos kapásjelző
- 2db Ledes swinger
- 2x300m Carp Expert UV zsinór
- Kamasaki Super ALU merítőháló
- Carp Expert Rapid előketartó horgokkal és kiegészítőkkelÁltalános használati utmutató - Szettek

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Tartalom
12046-015 CXP SMART DUPLA BOJLIS SZETT RODPODDAL 3,60M 3 RÉSZES 64 930 Ft
49 990 Ft
3,6 méteres változat
12046-016 CXP SMART DUPLA BOJLIS SZETT RODPODDAL 3,90M 3 RÉSZES (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 66 930 Ft
53 990 Ft
3,9 méteres változat

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
CARP HUNTER LONG CAST BOJLI SZETT
58 900 Ft
45 990 Ft
KAMASAKI SUPER METHOD FEEDER SZETT
29 500 Ft
22 990 Ft
HALPUCOLÓ SZETT ANDREJSZKY ZOLTÁN AJÁNLÁSÁVAL
11 490 Ft
KAMASAKI CLASSIC SZETT
7 890 Ft
6 490 Ft
BÁTOR TÁBOR SPICC BOT SZETT
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó