L&K SPIN BLADE BALINPERGETŐ SZETT
L&K SPIN BLADE BALINPERGETŐ SZETT

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

L&K Spin Blade Balin pergető szett

Balinos Spin Blade és Ryobi orsóval kiegészített szettünket Lukácsi Béla ajánlásával raktuk össze, melynek minden eleme tökéletes választás egy élménydús sikeres pergetéshez. Fonott főzsinór, bot, orsó és csali is megtalálható ebben az összeállításban.

A szett gerincét egy Light 10-30 grammos SpinBlade alkotja, melynek a blankja az előző változatokhoz hasonlóan, prémium IM12-es gyűrt karbon, mely a végletekig terhelhető, tökéletesen karikába hajló terméket eredményez, mellyel a műcsalik minden rezzenése tökéletesen követhető és érezhető.

Az Ecusima 3000-es változata a Ryobi orsócsalád egyik legnépszerűbb darabja. Univerzális, hiszen mindenfajta gyűrűs botos készséggel használható. Extrém igénybevétel, akár balinos pergetés esetén sem okoz csalódást.

Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. Házi karbantartást nem igényel, egy-két évente kell csak szervízelni, ami nem más, mint egy belső takarítás és zsírozás. A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek. A szett részét képző L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

Végül pedig a legendás Salmo Thrill 7 centis változata mellett, 1 db szuper balinos Wizard Slice is került pergető szettünkbe, egy grátisz csomag Duo Lock Snap kapoccsal, ami tökéletes megoldás a műcsalik gyors cseréjéhez.

A szett tartalma:
- L&K SpinBlade 270 Light 10-30 g pergető bot
- Ryobi Ecusima 3000 orsó
- L&K Fine Braid 0,08 mm 150m fonott zsinór
- 1 db Salmo Thrill 7 cm wobbler
- 1 db Wizard Slice műlegyes csali
- 1 csomag Duo Lock Snap


3. Ívre esztergált parafa végdugóval A bot nyéltagját tökéletes ívre esztergált portugál parafa borítja, melyet egy fém, súllyal ellátott végdugó zár le. Ennek funkciója kettős, egyrészt védi a bot végét a sérülésektől másrészt kiegyensúlyozza azt.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Tartalom
12045-502 L&K SPIN BLADE BALINPERGETŐ SZETT 51 640 Ft
43 490 Ft
Új SpinBlade 10-30g 2,7 m + Ecusima 3000 + kiegészítők


HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
CARP HUNTER LONG CAST RUNNER FEEDER SZETT
51 200 Ft
39 990 Ft
CARP HUNTER LONG CAST BOJLI SZETT
58 900 Ft
45 990 Ft
HALPUCOLÓ SZETT ANDREJSZKY ZOLTÁN AJÁNLÁSÁVAL
11 490 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
KAMASAKI TRIPOD SZETT EVA BOTTARTÓVAL
9 630 Ft
6 890 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó