L&K SPINBLADE CSUKA PERGETŐ SZETT
L&K SPINBLADE CSUKA PERGETŐ SZETT

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Termékleírás

L&K SpinBlade Csuka pergető szett

Csukás SpinBlade és Ryobi orsóval kiegészített szettünket Lukácsi Béla ajánlásával raktuk össze, melynek minden eleme tökéletes választás egy élménydús sikeres pergetéshez. Fonott főzsinór, bot, orsó és előke is megtalálható ebben az összeállításban, egy grátisz halkiemelő fogóval.

A szett gerincét egy Medium 30-80 grammos SpinBlade alkotja, melynek a blankja az előző változatokhoz hasonlóan, prémium IM12-es gyűrt karbon, mely a végletekig terhelhető, tökéletesen karikába hajló terméket eredményez, mellyel a műcsalik minden rezzenése tökéletesen követhető és érezhető.

Az Ecusima 4000-es változata a Ryobi orsócsalád egyik legnépszerűbb darabja. Univerzális, hiszen mindenfajta gyűrűs botos készséggel használható. Extrém igénybevétel, akár balinos pergetés esetén sem okoz csalódást. Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. Házi karbantartást nem igényel, egy-két évente kell csak szervízelni, ami nem más, mint egy belső takarítás és zsírozás. A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli.

Sok horgászt zavar, hogy a színes zsinórok pár dobás után elveszítik bevonatukat és teljesen kifehérednek. A szett részét képző L&K Fine Braid-re ez nem jellemző. Hosszú használat során is legfeljebb csak kifakul és a speciális bevonatok sem kopnak olyan gyorsan róla, mint a többi zsinórnál. A gyűrűk között kevésbé surrog, ez nagy előny azoknál, akik erre érzékenyek.

Végül pedig 1 db prémium L&K Wolfram előke is került pergető szettünkbe, egy grátisz kiemelő fogóval, ami többféle parti viszony között segítség lehet a ragadozók kivételéhez.

A szett tartalma:
- L&K SpinBlade 240 Medium 30-80 g pergető bot
- Ryobi Ecusima 4000 orsó
- L&K Fine Braid 0,10 mm 150m fonott zsinór
- Wizard Mini halkiemelő fogó
- 1 db L&K Wolfram Leader


4. OSZTOTT NYÉL Egyre elterjedtebb az úgynevezett osztott nyél alkalmazása. Ennek lényege, hogy minőségi parafa és szivacsos tapintású, strapabíró duplon anyag kombinálásával kényelmes, akár nedves, nyirkos kézzel is stabil fogást biztosító felületet hozznak létre. Az így kialakított nyél magabiztos horgászatot tesz lehetővé, legyen szó dobásról vagy éppen fárasztásról.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Tartalom
12045-940 L&K SPINBLADE CSUKA PERGETŐ SZETT 47 690 Ft
37 490 Ft
Új Spin Blade 240 Medium + Ecusima 4000 + kiegészítők


HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 800 Ft
5 990 Ft
CARP HUNTER LONG CAST RUNNER FEEDER SZETT
45 220 Ft
33 490 Ft
KAMASAKI GYEREK HORGÁSZ SZETT
4 990 Ft
3 990 Ft
CARP HUNTER LONG CAST BOJLI SZETT
50 620 Ft
37 490 Ft
KAMASAKI SUPER METHOD FEEDER SZETT
25 640 Ft
18 990 Ft
HALPUCOLÓ SZETT ANDREJSZKY ZOLTÁN AJÁNLÁSÁVAL
11 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó