BENZÁR RAPID BIGFISH MIX ETETŐANYAG - 1,5KG
Termékleírás

Benzár Rapid Bigfish mix etetőanyag - 1.5kg

A Bigfish Mix etetőanyag a maga nemében teljesen egyedülálló, ugyanis a zacskó tartalma mindenféle előkészítés nélkül a kibontást követően már azonnal használatba vehető!

Hogy hogyan lehetséges ez? Nos, a Bigfish Mix egy különleges eljárással készülő etetőanyag, amely alapvetően főtt magok és csírák őrleményéből áll. Ezeket az alapanyagokat megfőzik majd pasztörizálják, míg végleges formájukat elérve el nem készülnek.

A végeredmény egy azonnal, már a zacskóból kivéve kosárba tölthető vagy gombóc formájában a vízbe juttatható etetőanyag, amely hihetetlenül fogós, elvégre csupa természetes alapanyagból áll, melyeket a halak imádnak!

Másfél kilogrammos kiszerelésének hála akár szoktató etetéshez is használhatjuk, de természetesen szinte bármelyik békéshalas módszerhez ideális választás. A termék hét különböző ízben került a boltok polcaira, melyek között a hagyományos típusok mellett, mint az epres vagy a mézes, vannak egyedi, kifejezetten érdekes aromák is, mint a mangó-vajsav vagy a ponty-kárász.Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Szín Jellemző Kiszerelés
97012-164 BENZÁR RAPID BIGFISH MIX GROUNDBAIT TINTAHAL POLIP 1,5KG 890 Ft 593.33 Ft/KG Rapid BigfishKékPolip-tintahal1,5 kg


ENERGOMIX ETETŐANYAG
420 Ft
JOKER ETETŐANYAGOK
1 100 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
610 Ft
TÍMÁR MIX PELLETES ETETŐANYAG
640 Ft
CUKK KAYA EXTRA ETETŐKOMBINÁCIÓ
1 230 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 320 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó