SONIK XTRACTOR RECON CARP 8 BOJLIS BOT
SONIK XTRACTOR RECON CARP 8 BOJLIS BOT


Ár-érték arány
Ár-érték arány

Gyorsasága
Gyorsasága

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

Sonik XTractor Recon Carp 8ft bojlis bot

Az XTractor Recon széria megalkotásakor a cél a maximális teljesítmény mellett, a szállítási méret minimalizálása volt. Az eredmény megkérdőjelezhetetlen lett, elkészítve a legkompaktabb pontyozó botokat.

A Recon széria a kettős visszahúzható technológiát kombinálta a teljesen új Vari-Taper™ csatlakozószerkezettel, ami garantáltan azt az érzetet fogja kelteni, mint az egyszerű 2 részes bojlis botok. - Csúcsteljesítmény, tökéletes kényelemmel ötvözve, kompromisszumok nélkül.

A 8FT (240 cm) Recon változatok összecsukott állapotban, mindössze 30 hüvelyk (76 cm) méretűek, ezzel a szállítási lehetőséggel, a valaha gyártott legsokoldalúbb pontyozóbotok, a Sonik kínálatában.

Vékony, japán stílusú nyéllel és 40 mm-es keverőgyűrűvel rendelkeznek, amelyek dobás és fárasztás során remek munkát fognak végezni. Az eredeti XTractor szériához viszonyítva, a Recon botok is progresszív akcióval rendelkeznek, amely tökéletessé teszi őket a pontyhorgászat minden formájához.

A leírt alacsony szállítási méret következtében, a technikai megoldások miatt, teljesítményében nem veszített a széria, érdemes kézbevenni és összehasonlítani a többi szériával.

Ez a változat 3 tesztgörbében kapható:

- 2.5lb - Tökéletes modell kisebb vízterületekre, ahol nincs szükség nehezebb taktikákra, nagyobb dobásokra. Tökéletes, akár behúzós pecára is.
- 3.0lb - A mindenes. Tökéletes univerzális pálca, PVA-s megoldásokkal kombinálva, rövidtávú dobós pálcának is megfelel.
- 3.5lb - A 8ft-s méretsor legerősebb tagja. Nagy erőtartalékokkal rendelkezik, ami tökéletes a legnagyobb pontyok kirohanásaihoz is. Igazi nagyhalas pálca.

Specifikációk:

- Karcsú, matt fekete karbon blank, progresszív akcióval
- Szuper könnyű M-szériás DL fekete gyűrűk
- VARI-TAPER ™ csatlakozószerkezet
- 40mm-es vezető
- 17mm-es fekete DPS orsótartó
- Sonik karbon klipsz
- Vékony, japán stílusú nyél
- Fekete eloxált, lézer gravírozott S logó a talpon
- 76 cm-es szállítási hossz


7. Extravagáns csavaros japán szerű A csavaros orsótartó sallangmentes, egyszerű működésénél fogva az egyik legkedveltebb orsótartó típus. Külleme természetesen folyamatosan változik. Erre a botra elegáns, kecses vonalvezetésű változata került.
7. Alumínium-Oxid A boton a kerámia betétesnél könnyebb, alumínium-oxid gyűrűsor található. A vékonyabb betétek elegáns megjelenést és a régebbi gyűrűtípusokkal szerelt pálcákhoz képest kissebb súlyt kölcsönöznek a botnak. Kopásállósága és az ütödésekkel szembeni ellenállósága kedvelt alapanyaggá teszi a botépítők körében.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret
SN122-250 SONIK XTRACTOR RECON CARP BOT 8 2.50LB 29 990 Ft 8 ft22,5 lbB76 cm
SN122-300 SONIK XTRACTOR RECON CARP BOT 8 3.00LB (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 29 990 Ft 8 ft23 lbB76 cm
SN122-350 SONIK XTRACTOR RECON CARP BOT 8 3.50LB (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 29 990 Ft 8 ft23,5 lbB76 cm

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
26 990 Ft
21 490 Ft
KAMASAKI SUPER CARP 3,60M 3,5LBS BOJLIS BOT
9 390 Ft
SONIK XTRACTOR CARP BOT
27 990 Ft
THE ONE CAST LCX-13 3,90M 3.5LBS TÁVDOBÓ BOJLIS BOT
53 990 Ft
SONIK GRAVITYXT S+M HYBRID BOT
113 490 Ft
SONIK VADERX RS CARP BOJLIS BOT
25 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó