SONIK XTRACTOR RECON SPOD/MARKER BOT
SONIK XTRACTOR RECON SPOD/MARKER BOT


Súly, kényelem
Súly, kényelem

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

Sonik Xtractor Recon Spod/Marker bot

Az XTractor Recon széria megalkotásakor a cél a maximális teljesítmény mellett, a szállítási méret minimalizálása volt. Az eredmény megkérdőjelezhetetlen lett, elkészítve a legkompaktabb pontyozó botokat.

A Recon széria a kettős visszahúzható technológiát kombinálta a teljesen új Vari-Taper™ csatlakozószerkezettel, ami garantáltan azt az érzetet fogja kelteni, mint az egyszerű 2 részes bojlis botok. - Csúcsteljesítmény, tökéletes kényelemmel ötvözve, kompromisszumok nélkül.

A 12FT (360 cm) Recon változatok összecsukott állapotban, mindössze 50 hüvelyk méretűek, ezzel a szállítási lehetőséggel, a valaha gyártott legsokoldalúbb pontyozóbotok, a Sonik kínálatában.

Ezen pozitív szállítási tulajdonságokat az etető, spod botot használók is élvezhetik, a mindössze 127 cm-es szállítási mérettel rendelkező XTractor Recon SPOD változat keretei között.

Specifikációk:

- Karcsú, matt fekete karbon blank, progresszív akcióval 
- Szuper könnyű M-szériás DL fekete gyűrűk 
- VARI-TAPER ™ csatlakozószerkezet 
- 50mm-es vezető 
- Sonik karbon klipsz 
- Vékony, japán stílusú nyél 
- Fekete eloxált, lézer gravírozott S logó a talpon 
- 127 cm-es szállítási hossz


19. JAPÁN A japán botokra jellemző, extravagáns megjelenésű nyéltaggal ellátott pergető bot. Tökéletes hosszúságú nyéltagja és a precízen balanszírozott bot alkalmassá teszi az egykezes pergető horgászatra is.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
7. SIC kapitális A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret
SNAC0-038 SONIK XTRACTOR RECON  SPOD/MARKER 12' 42 990 Ft 12 ft24,5 lbsB127 cm


CARP EXPERT SPOD 5LBS BOT
26 990 Ft
CARP EXPERT DOUBLE TIP HEAVY BOT
25 990 Ft
20 490 Ft
CARP EXPERT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY BOT
19 990 Ft
15 990 Ft
CARP HUNTER LONG CAST BOILIE BOT
10 990 Ft
CARP HUNTER SPOD BOT
11 990 Ft
CARP EXPERT ELITE TELEBOILIE BOT
18 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó