WFT LOOM AAL SPEZIAL BOT (FLUO SPICC)
WFT LOOM AAL SPEZIAL BOT (FLUO SPICC)


Ár-érték arány
Ár-érték arány

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Termékleírás

WFT Loom AAL Spezial bot fluoreszkáló spiccel

A Loom Spezial egy erős kompozit bot, természetesen extrákkal, amit kisebb harcsák mellett, az angolna horgászatához fejlesztettek ki, de természetesen univerzálisan használható fenekező készség.

Az erős blank mellett EVA fogórészek is helyt kaptak rajta, ABS orsótartóval, és a WFT-től megszokott, erős SIC gyűrűsorral. ős blank mellett EVA fogórészek is helyt kaptak rajta, ABS orsótartóval, és a WFT-től megszokott, erős SIC gyűrűsorral.

A bot spicc része fluoreszkáló pigmenteket kapott, így lehetővé téve azt, hogy teljes sötétségben világítson az adott rész.

Ez a funkció éjjeli pecák során kiváló előnnyökkel szolgál, a bot jó láthatósága mellett, a kapást is tökéletesen jelzi a sötétben.


1 ált. kompozit A hagyományos kompozit technológiával készült botok karaktere lágy, lassabban keményedik fel, ugyanakkor kimondottan jól terhelhető. Az anyag jellegéből adódóan a kompozit botok kevésbé sérülékenyek, ellenállóbbak a külső hatásokkal, ütődésekkel, koccanásokkal szemben, mint a hasonló kaliberű karbon társaik.
9. DUPLON NYÉL (klasszikus) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
3. SIC általános A úgynevezett SIC (szilícium-karbid) gyűrűk eleinte kizárólag a felsőkategóriás botok sajátjai voltak. Mára a technológia fejlődésével széles körben alkalmazzák. Kimagasló kopásállóságának és viszonylag kis súlyának köszönhetően a botgyártók egyik kedvelt gyűrűtípusává vált.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
WF600-270 BOT WFT LOOM AAL SPEZIAL 40-90G 2,70M GLOW TIP 15 900 Ft
12 490 Ft
2,7 m240-90 gB140 cm335 g


BOT KOÓS CATFISH HORIZONT
27 490 Ft
BOT KOÓS CATFISH SHADOW
19 990 Ft
BOT KOÓS CATFISH MONSTER
17 990 Ft
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN HARCSÁZÓ BOT
22 900 Ft
18 490 Ft
L&K VERTIC GUIDE 210 BOT
24 490 Ft
KAMASAKI SUPER CAT HARCSÁZÓ BOT
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó