WFT NEVER CRACK FJORDSPIN TRAVEL 200-600G HARCSÁZÓ BOT
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN TRAVEL 200-600G HARCSÁZÓ BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Szállíthatóság
Szállíthatóság

Termékleírás

WFT Never Crack Fjordspin Traver harcsázó bot

A WFT márka szortimentje kiterjed az igazán nagyhalas pergetésig is. A Never Crack széria Fjordspin tagja, a Norvég halakon lett maximálisan tesztelve, és innen kapta a nevét is. 

Maximálisan megbízható bottest és anyaghasználat, a gyűrűktől az orsótartóig, ezek a jellemzői ennek a botnak, mely hazánkban a kapitális harcsáknak lesz megfelelő ellenfele, akár pergetve vagy egyéb módszert használva.

Technikai paraméterek:

- Titán-Sic extra erős gyűrűsor

- Teljes epoxy bevonat

- Extra erős, robosztus orsótartó

A Travel változat, a maga 78 cm-es szállítási méretével, tökéletes útitárs bármilyen kiránduláshoz, ahol fennáll a lehetősége a horgászatnak. Akár nagyobb bőrőndökben is elférhet, repülőn szállítva is tökéletes opció.


10. DUPLON NYÉL (modern) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, esztétikus, ívelt fazonú, modern kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a a horgászat teljes ideje alatt.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
7. SIC kapitális A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
WF406-033 BOT WFT NEVER CRACK FJORDSPIN TRAVEL 200-600G 1,65M 26 500 Ft
22 490 Ft
1,65 m3200 - 600 gB78 cm280 g


BOT KOÓS CATFISH HORIZONT
27 490 Ft
BOT KOÓS CATFISH SHADOW
19 990 Ft
BOT KOÓS CATFISH MONSTER
17 990 Ft
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN HARCSÁZÓ BOT
22 900 Ft
18 490 Ft
L&K VERTIC GUIDE 210 BOT
24 490 Ft
KAMASAKI SUPER CAT HARCSÁZÓ BOT
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó