CARP EXPERT 2 REKESZES FEEDER PLUS BOTZSÁK
Termékleírás

Carp Expert 2 rekeszes Feeder Plus botzsák

Sokan vagyunk úgy, hogy annyi feeder botunk van, hogy megérdemelnének egy külön botzsákot....miért ne választanánk egy speciálisan számukra készített darabot. 2 rekeszes kivitel, melyben szállíthatunk több darabot is, de most tiszteljük meg a felszerelésünket azzal, hogy egy fakkba csak egy horgászbotot teszünk!
Így minimalizálhatjuk a karcolódásokat sérüléseket.

Egy kényelmes vállpánt is szolgálja a használhatóságot, ami akkor, ha horgászhelyünk messze van az autótól, megfizethetetlen. Az oldalsó rekeszek elrendezése a következő:
- 1 db hosszanti nagyméretű rekesz, melybe ernyőnket, leszúróinkat pakolhatjuk.
- 1 db oldalsó, négyzetes tartó rész, melybe kisebb dobozokat, apróságokat, zsákos haltartót tehetünk. A botzsák anyaga gyöngyvászon, ami jól ismert anyag az outdoor termékek gyártásában. Vízlepergető, így kisebb esőktől megvédi felszerelésünket, strapabíró, több évig, vagy akár évtizedig használhatunk egy belőle készült terméket. Emellett könnyen tisztítható, ami lássuk be nem hátrány, ha horgászni készülünk, vagy éppen onnan jöttünk haza. A Carp Experttől már jól ismert, minőségi cipzár került a táskára, amit ha vigyázva kezelünk, szintén évekig, 10 évekig szolgálhat minket.

És a legfontosabb, amit mi széria tartozékként adunk a botzsákhoz, azok a tépőzáras bot összefogó pántok, amelyeket a horgászoknak már nem kell külön megvásárolniuk.

Megújult botzsák kínálatunkkal újítsa meg Ön is felszerelését, hogy kedvenc horgászbotja és orsója teljes biztonságban legyen.Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Elosztása
73136-141 CARP EXPERT PLUS  BOTZSÁK 2 REKESZES FEEDER 140 7 490 Ft 140 cm2 rekeszes
73136-161 CARP EXPERT PLUS  BOTZSÁK 2 REKESZES FEEDER 160 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 8 490 Ft 160 cm2 rekeszes


CARP EXPERT 2 REKESZES BOTZSÁK
6 490 Ft
CARP EXPERT 3 REKESZES BOTZSÁK
10 690 Ft
CARP EXPERT BOTZSÁK 3 REKESZES MATCH
10 690 Ft
CARP EXPERT FEEDER BOTZSÁK 2 REKESZES
7 190 Ft
CARP HUNTER 2 REKESZES BOTZSÁK
5 990 Ft
CARP HUNTER 3 REKESZES BOTZSÁK
10 390 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó