CARP EXPERT CUTTING LEADER BARNA ELŐTÉTZSINÓR 20M
Termékleírás

Carp Expert Cutting Leader barna előtétzsinór 20m

Speciális előkéket kínálunk a bojlis horgászok számára, köztük a Carp Expert Cutting Leader-t! Egy Aramid szálakból összefont igen vastag és erős zsinór, aminek olyan helyeken vesszük hasznát, ahol az akadók, törések és kagylópadok megnehezítik a halak kifárasztását. A hagyományos fonott, vagy monofil zsinórok ezeken a nehéz pályákon rendszerint csődöt mondnak, mivel nem bírják a súrlódás okozta terhelést. Elvékonyodnak, kiszálasodnak és bekövetkezik a szakadással együtt járó halvesztés. Hogy mindezt elkerüljük, használjuk a Carp Expert Cutting Leader-t. Már kézbe fogva is érezzük, hogy sokkal erősebb, merevebb, mint egy szimpla vastag fonott zsinór. Sokkal jobban ellenáll az akadók, kagylók koptató, vágó hatásának.  Barna színével jól rejtőzködik az aljzatba, így a legóvatosabb halak sem veszik észre. Mivel nehéz, ezért jól helyettesíti a leadcore-t.
Akadós pályára

Akadós pályára Akadós pályán nincs mese, erős zsinór kell, ami kopásálló is. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy a megakasztott hal szákba is kerül. Ne féljünk vastagabb átmérőket használni az átlagosnál.


Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Szín Átmérő Szakítószilárdság Hossz
31560-060 CARP EXPERT CUTTING LEADER 0,6 20M 80LBS/36,4KG SAND 4 590 Ft 229.5 Ft/M Barna0,60 mm36,4 kg20 m


DYNEEMAX ELŐKE 10M
730 Ft
CRALUSSO XTREME FONOTT ELŐKE 15M
2 280 Ft
FAST SINKING CAMOU GREEN 10M
740 Ft
SNAG PROOF PITCH BLACK 10M
990 Ft
NEUTRAL BUOYANCY PITCH BLACK 10M
990 Ft
SKIN LINE MOSS GREEN 10M
1 290 Ft
Aprócikkek pontyhorgászoknak
Megjelent: 2020-08-28 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Felszerelésemet vizslatva azon törtem a fejem miről is írjam következő cikkemet az olvasók számára, mely egy kicsivel talán kevésbé specifikus tartalmú mint egy horgászatról írt élmény beszámoló. Felnyitottam tehát táskámat és górcső alá vettem benne található aprócikkeimet. ...

Nincs kapcsolódó videó