PROMIX AQUA WAFTER TIGRISMOGYORÓ
Termékleírás

A pelletekkel, azon belül is legtöbb esetben az Aqua Garant pelletekkel való horgászat eredményessége megkérdőjelezhetetlen.

Nagyon sok horgászvízen, ha igazán jól szeretnénk fogni a halat, mindenképpen ezt kell használni. Ezt a szálat továbbgondolva, megalkottuk a pelletekhez leginkább passzoló csalikat, az Aqua Wafter termékcsaládot. A csalik 8, 10 és 12mm-es méretekben készültek, természetesen pellet formában. Wafter csalik, így a felhajtóerő úgy lett beállítva, hogy a horgot kikönnyítse, de semmiképp ne emelje el a fenéktől.

A gyártás során, sem festékanyagot, sem pedig aromát nem használtunk fel, a csali színét és ízét kizárólag az alapanyegként használt pelletek adják.

A Classic Wafterek esetében az Aqua Classic pelletek őrleményét használtuk, mely a csali alapanyagának 50%-át teszi ki. Állagra kellemesen puha, mégis kiválóan tart a tüskén.

Színe és illata természetesen az Aqua Classic pelletekkel megegyező. Remek választás lehet olyan horgászatokkor, amikor a kosárba pelleteket használunk, de természetes barna színének köszönhetően a kapástalan szituációkban is áttörést jelenthet.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret
PMAWT-100 PROMIX AQUA WAFTER TIGRISMOGYORÓ 10MM (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 990 Ft Aqua Wafter Tigrismogyoró10 mm
PMAWT-120 PROMIX AQUA WAFTER TIGRISMOGYORÓ 12MM 1 990 Ft Aqua Wafter Tigrismogyoró12 mm
PMAWT-800 PROMIX AQUA WAFTER TIGRISMOGYORÓ 8MM (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 990 Ft Aqua Wafter Tigrismogyoró8 mm

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT KEMÉNY DIPPELT HOROGPELLET
600 Ft
BENZÁR MIX TURBO SOFT PELLET
1 100 Ft
BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET
1 390 Ft
BENZÁR MIX FLOATING PELLET 7MM
1 390 Ft
BENZAR MIX TURBO SOFT LONG LIFE PELLET
1 590 Ft
MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS
1 790 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó