PROMIX SWEET F1 ETETŐANYAG 800G
Termékleírás

Promix SWEET F1 Extrém hatás prémium minőség!

A Promix SWEET F1 kaja, a GREEN sikereinek nyomán készült. A beltarlmi mutatók megváltoztatása nélkül alkottunk meg egy extrém édes, de markánsan halas kaját. Ehhez egy jóval világosabb, halvány sárgás színt választottunk, amely ezzel még figyelemfelkeltőbb lett a mederfenéken.

A halas kajáinkhoz eddig is rengeteg hallisztet használtunk, hiszen ebben a kategóriában az igazán jó kajáknak egyértelműen ez adja az alapot. A SWEET F1 esetében ezt a léptéket még 1 szinttel magasabbra tettük, így jelenleg ez a legtöbb hallisztet tartalmazó method mixünk a RED és a GREEN melet. A mennyiség mellett viszont a minőség is kiemelkedő szerepet játszott, így az általunk is használt 5 legjobban oldodó, legmagasabb biológiai értékű halliszt, köztük a lazacliszt adja a kaja gerincét.

A kiváló alapanyagok mellett a szemcseméret is fontos, a SWEET F1 a minél gyorsabb oldódás, és felhősítés érdekében extra finomszemcsés. Bekeverés során emiatt, és az extrém halliszttartalom miatt is fontos, hogy 3 vagy több részletben nedvesítsük a tökéletes állag eléréséhez. Ha ez megvan, akkor könnyen gyúrható a method kosárba, jól tapad, viszont vízbe érkezés után gyorsan bont, és nagyon szépen felhősít a kosár körül.

A rendkívül jó oldódásnak köszönhetően a benne található étvágyfokozók, aminosavak és fehérjék gyorsan a kosárhoz csalják a környéken tartózkodó halakat. Az extra hatást a kaja rendkívül édes íze is erősíti!

Nagyon nagy hansúlyt kapott a színe is, a világos sárga szín kítünik a mederfenékből. Ez bizonyos szituációkban drasztikusan a legtöbb kapást eredményezte.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Kiszerelés
PMSF0-000 PROMIX SWEET F1 800 G 2 690 Ft 3362.5 Ft/KG Sweet F1800 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 990 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Premium Method Mix
2 290 Ft
SBS ALL IN FLUMINO BOX 1,5KG
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó