BENZÁR CONCOURSE METHOD CARP DEVIL HOROG 8DB/CSOMAG
Termékleírás

Benzar Mix Method Carp Devil horog

Ha method feeder horgászat, akkor Benzár Mix! A márka már eddig is nagyon sok, a feeder vagy method horgászat során nélkülözhetetlen felszerelést kínált a horgászok számára, azonban 2022-től egy új szintre emelkedik a kínálat, melynek most már szerves részét képezik a japán Maruto cég által gyártott horgok is! Ezek között szinte minden helyzethez találni megfelelőt, legyen az lapkás vagy füles, esetleg szakállas vagy szakáll nélküli.

A Method Carp Devil egy hosszúszárú, szakállas, füles kialakítású horog, melynek formája nagyon hasonlít az úgynevezett „kurv shank” típusú horgokra.

Ezeknek a horgoknak a kiváló akadási tulajdonságaik azok, amelyek kiemelik őket a többi közül. Főként a pontyhorgászatban használatos ez a forma, amely egyaránt megfelelő lehet, csalizzunk akár süllyedő, akár lebegő csalival.

Mindenképpen fonott horogelőkezsinór használata mellett tudjuk kamatoztatni ennek a horognak a kedvező tulajdonságait. A Method Carp Devil horog hegye rendkívül tartós, köszönhetően a tökéletesre csiszolt gyártástechnológiának, így akár egy kagylós vagy kavicsos terepen sem kell attól tartanunk, hogy horgunk idő előtt kicsorbulna.

A Method Carp Devil horog azokban a méretekben került kereskedelmi forgalomba, amelyek szóba jöhetnek a method feeder horgászat során.

A nagyobb méretek a nyári, a kisebbek pedig finomabb, őszi vagy téli horgászatok során jelentik a legjobb választást.Általános használati utasítás - Horog

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Méret Szín Kiszerelés
43464-010 BENZÁR CONCOURSE METHOD CARP DEVIL HOROG 8 8DB/CS 1 100 Ft 137.5 Ft/DB Új 8BN8 db/csomag
43464-012 BENZÁR CONCOURSE METHOD CARP DEVIL HOROG 10 8DB/CS (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 100 Ft 137.5 Ft/DB Új 10BN8 db/csomag
43464-014 BENZÁR CONCOURSE METHOD CARP DEVIL HOROG 12 8DB/CS (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 100 Ft 137.5 Ft/DB Új 12BN8 db/csomag

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

MARUTO 380MZ-BN HOROG
550 Ft
EXCALIBUR RIVER FEEDER FEKETE HOROG
590 Ft
EXCALIBUR PELLET FEEDER HOROG 10DB/CSOMAG
590 Ft
EXCALIBUR HOROG SWEETCORN FEEDER
590 Ft
EXCALIBUR HOROG CARP MAGGOT
590 Ft
EXCALIBUR HOROG BARBEL FEEDER
590 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó