CARP EXPERT MAX2 METHOD 6000 ORSÓ
CARP EXPERT MAX2 METHOD 6000 ORSÓ

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Fékrendszer
Fékrendszer

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert MAX2 Method 6000 orsó

A Carp Expert márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékszortimentet tudhat magáénak.

Ez az elsőfékes orsó egyértelműen a nagy távolságú horgászatok kedvelőinek lett megalkotva.

A kellően nagy méretű dob kialakítása révén, könnyen pereg le róla a zsinór, lehetővé téve használatával, az akár 100 méter feletti távolságok partról való, pontos elérését.

Utóbbiban, az alumínium dobon elhelyezett 2db rugós kialakítású klipsz is támogatja.

5+1 csapágy kapott helyet az orsó belsejében, míg áttétele 4,1:1-es.

Gyorsfékes kivitele lehetővé teszi, hogy egy tekeréssel teljesen kilazítsuk vagy maximálisan behúzzuk azt, mely dobáskor és a kapásokra való várakozáskor is remek szolgálatot fog adni.

Esztétikus és megbízhatóságot sugalló orsó, mely a method feederezést favorizáló horgászok minden igényére tökéletes megoldást szolgáltat.


FÉM DOB (hagyományos + 1 grafit pótdob) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak. Az orsóhoz kiegészítőként grafit pótdob is tartozik.
4. ELSŐFÉK (letapadás mentes) Az orsóra tökéletes működésű letapadás mentes első fék került. Nagy előnye, hogy használatával elkerülhetjük a fárasztott hal hirtelen kirohanásaiból adódó halvesztést. Az orsó fékjét érdemes már a horgászat előtt oly módon beállítani, hogy összhangban legyen a szerelék többi elemével. Az orsó dobján található fékerő állító csavar használatával a fárasztás menete gyorsan és hatékonyan kontrolálható.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20204-600 CARP EXPERT MAX2 METHOD 6000 15 990 Ft Új 60005+1Elsőfék4,1:1GrafitAlumínium + Grafit pótdob0,30 mm / 280 m572 g


CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER ORSÓ
18 990 Ft
Rapid vadvízi bojlizás
Megjelent: 2024-02-10 | Forrás: Szabó Attila | Írások

Úgy gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy a hétvégék alkalmával is csak pár órám van kijutni a vízpartra. Ilyen kevés időráfordítással a különböző vadvizeinken halat fogni szinte lehetetlennek tűnhet, azonban ez nem mindig van így. Ha ismerünk olyan horgászhelyeket, ...

Orsók minden helyzetre
Megjelent: 2023-12-23 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Az új Carp Expert orsók lefedik a feederes horgászat teljes szükségletét, de megtaláljuk közöttük az úszós horgászat vagy éppen a süllőzés megfelelő társát is. Igényeink szerint válogathatunk, mindenre megfelelő megoldást találunk. Hosszú élettartamú, szép megjelenésű ...

Szabó Attila - Nagypontyos rapid peca
Megjelent: 2024. március 07.

Egy rövid, mindössze néhány órás horgászat is lehet igazán eredményes! Jó példa erre pontyhorgászunk, Szabó Attila őszi, vésztői pecája, amely során, bár nem volt sok kapás, a megfogott halak mérete és szépsége miatt mégis felejthetetlenül zárult a nap.