CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000 ORSÓ
CARP EXPERT PRO POWER METHOD FEEDER 6000 ORSÓ

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Futása
Futása

Zsinórrakás
Zsinórrakás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Pro Power Method Feeder 6000 orsó

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen elsőfékes orsó is ezt a szegmenst bővíti, ami a feeder és method feederes horgászoknak nyújt egy tökéletes opciót.

Az igazán kompakt méretezésű 6000-es Pro Power Method Feeder sokak igazán kedvelt kiegészítője lesz, akár medium vagy heavy feederekhez választva, ez a méret a távoli feederezéshez is tökéletes alternatíva.

A távoli dobásokat kellő méretekkel rendelkező alumínium dobja támogatja, mely egy plusz gumi betéttel van ellátva, ami a vékony fonott zsinóros használatot is könnyebbé teszi, nem kell monofil alátétet vagy egyéb módszert alkalmazni, a fonott 100%, hogy nem mozdul el a dobján.

Az orsót kézbevéve, egy igazán stílusos összképet kapunk. A matt fekete grafit ház mellett, az alumínium dob is fekete alapot kapott, ami piros elemekkel egészült ki, mely együtt egy kiváló kompozíciót alkot.

Teljesítményét figyelembe véve, 7+1 csapágyas, kiváló futású kivitel, ami a 4.4:1-es áttétellel párosulva, lehetővé teszi a nagyobb súlyokkal való használatot, akár 100 méter feletti távokon is.

2 darab fém zsinór klipsszel rendelkezik az alumínium dob, mely garantálja a kiakasztott zsinóros, pontos etetések kivitelezhetőségét.

Precíz elsőfékes, letapadás mentes kivitel, ami a hosszabb élettartam mellett, teljes kontrollt biztosít a halak fárasztása közben.

A fém dob mellet, jár hozzá kiegészítésként egy grafit dob is, így akár 2 féle méretű zsinór is használható egy gyors cserével, alkalmazkodva az adott szituációkhoz.

Kezdő és tapasztaltabb horgászoknak is ajánlott, megkapó, kompakt elsőfékes orsó.


FÉM DOB (hagyományos + 1 grafit pótdob) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak. Az orsóhoz kiegészítőként grafit pótdob is tartozik.
1. ELSŐFÉK (általános) Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20112-355 ORSÓ CXP PRO POWER METHOD FEEDER PH 6000 15 490 Ft 60007+1Elsőfék4,4:1GrafitAlumínium + Grafit pótdob0.30 mm / 175 m428 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER ORSÓ
18 990 Ft
Székesfehérvári örömpeca
Megjelent: 2021-05-27 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Egészen tavaly október elejétől, mióta lezárultak az országos bajnokságok, vártam az áprilist, ugyanis ekkor kezdődtek el a feeder és method selejtezők, amelyeken részt vettem és amelyek komoly felkészülést igényeltek. A versenyek minden percét élveztem és ezek során rendkívül ...

Bánya tavi pontyok az akadók közül
Megjelent: 2021-04-24 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Ahogy a címből is következtetni lehet, egy igen nehéz horgászaton vagyok túl, melyen a legfőbb kihívást az akadók jelentették, vagyis ezeknek a meghorgászása, lehetőség szerint szerelék vesztés nélkül. Viszont nem szeretnék ennyire előre szaladni, úgyhogy a legelejére visszatérve ...

Nyári method
Megjelent: 2020-08-09 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Egy pénteki napon úgy döntöttem, hogy ellátogatok egy olyan horgászvízre, ahol korábban ilyen körülmények között még sosem horgásztam. A reggel négyes ébresztő után tehát irány Törökbálint! Mint általában, ezúttal is a verseny oldalt vettem célba és ennek is a 49-es ...

Mikropellet vagy etetőanyag?
Megjelent: 2020-05-05 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Ha method feederezésről van szó, akkor alapvetően kétféle „kosaras” csalogatóanyag használata jöhet számításba. Az egyik a porózus, finomszemcsés etetőanyag, a másik pedig a mikropellet. Előbbi lehet hallisztes és hallisztmentes egyaránt, utóbbi azonban az esetek 99%-ában ...

Monofil zsinórok feeder horgászoknak
Megjelent: 2020-04-25 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Legyen szó a feeder technika bármely vállfajáról, a használt zsinórok kiválasztása egy nagyon hangsúlyos kérdés kell, hogy legyen. Ennek az az oka, hogy mind a főzsinórok, mind pedig az előkék eszköztárunk legfontosabb elemei közé tartoznak, melyeknek, egyrészt nagyon strapabíróknak ...

Nincs kapcsolódó videó