CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT
CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT


Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Távdobáshoz
Távdobáshoz

Termékleírás

Carp Expert Method Feeder Pink horgászbot

Egy igazi férfi kedvében jár szíve választottjának…. …még a horgászatban is. Ha horgászni szeretne, olyan felszerelést választ neki, amivel jól érzi magát a vízparton és szívesen használja. És a hölgy horgászaink bizony nem hazudtolják meg magukat, hobbijuk során is adnak az esztétikumra és a színekre.

Egy rózsaszín horgászbot messziről tudatja a parton tartózkodókkal, hogy női sporttárssal kell megosztaniuk a vizet. Valljuk be, a legtöbb esetben ez üdítőleg hat a férfi horgász társadalomra. De a kinézet mellett nézzük a bot specifikációit.

Anyaga IM10-es Carbon, mely által egy igazán könnyű felszerelés születhetett, amellett, hogy kivételesen erős a blank. Falvastagsága kicsit nagyobb a megszokottnál, hogy a hölgyek esetleges kezdő botladozásait, sérüléseit is jól tolerálja.

Dobási tulajdonságai egészen elképesztőek. Gerincessége révén, aki már ráérzett a használatára, akár 100 métert megközelítő dobásokat is kihozhat belőle. A nagyméretű SIC betétes gyűrűsor szintén segíti a nagy dobásokat, és a nyárfa virágzása, plusz egyéb szöszök idején is jól fog jönni. Akár folyóvízi horgászatra is tökéletes variáns, mivel dobósúlya 100-150 gramm.

Klasszikus csavaros, alul szorítós orsótartóval rendelkezik, mely nagyon jól tartja a méretben hozzá illő orsókat. A bot nyél része is a könnyed használatot, tisztíthatóságot segíti elő, EVA alsó betétet kapott, mely csúszásmentes fogást biztosít a dobások során.

A bot tapasztalattól függetlenül ideális választás lányoknak, nőknek, asszonyoknak, nagymamáknak és unokáknak, akik ezt az igen kedvelt sportot szeretnék folytatni, legyen szó method vagy egyéb feederes technikáról. A Method Pink a hölgyek számára gyártott egyik legjobb opció.

A bothoz passzoló színben kapható botzsák és egyéb kiegészítők is, hasonló Pink dizájnnal, a teljes szett érdekében.


65. távdobáshoz A távoli gödrökbe, tartásokba vetett remény, azok partról történő meghorgászásának igénye a kezdetektől fogva jelen van a horgászok körében. Az IM10-es karbon anyag rugalmas jellegénél fogva parittyaként röpíti a csalit az áhított célig. A megakasztott hal sikeres fárasztásáról a terhelés hatására felkeményedő, ellenálló bot gondoskodik.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
12331-360 CARP EXPERT METHOD FEEDER PINK BOT 3,60 M 100-150G 24 490 Ft 3,60 m3+3100-150 gB126 cm321 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
10 990 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER BOT
19 990 Ft
SONIK SONIK SPECIALIST BARBEL BOT 12' 1.75LB
24 990 Ft
BENZAR NO LIMIT METHOD FEEDER BOT
36 990 Ft
BENZAR UNIVERSAL FEEDER BOT
25 990 Ft
BENZAR CONCOURSE FEEDER BOT
38 990 Ft
Pink methoddal a Paradicsomban
Megjelent: 2021-09-13 | Forrás: Kubuk-Kiss Alexandra | Írások

Sziasztok! Kubuk-Kiss Alexandra vagyok és lehetőségem adódott kipróbálni a vadonatúj Pink method orsót, a rózsaszín szettem utolsó darabjaként. Tartsatok velem és olvassátok el hogyan is alakult ez a remek hétvége a Hejőkeresztúri Carp and Carp horgászparadicsomban és hogyan állta ...

Pink method a menő csajoknak!
Megjelent: 2021-06-18 | Forrás: Kubuk Dániel | Írások

Menyasszonyom is elkísért a hétvégi Búzásvölgyi túrámra. Ő is izgatottan vágott neki az útnak, ugyanis ez volt az első alkalom hogy kézben tarthatta saját Carp Expert Pink Method feeder botját! Nem kis újdonságot jelentett ez számára, ugyanis teljesen új felszerelésével ...

Pink világ a vízparton
Megjelent: 2019-12-18 | Forrás: Kónya Klaudia | Írások

Tapasztalt horgászként és nőként nagy boldogsággal töltött el, hogy az Energofish csapata gondolt ránk is, és összeállított egy igazi csajos feeder szettet, amit most szeretnék nektek egy kicsit részletesebben is bemutatni, valamint megosztani veletek saját tapasztalataimat a szettről, ...

A „leg”-ek kiállítása! Így éltük meg mi, feederesek, a 2018-as Pontyshow-t
Megjelent: 2018-11-16 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A jubileumi, X. Pontyshow-tól joggal várták a látogatók és mi, kiállítók is, hogy még a korábbiakban megszokottól is hatalmasabb és színvonalasabb lesz. Szerencsére nem is kellett csalódnia egyik félnek sem, hiszen minden eddiginél több kiállító tisztelte meg jelenlétével ...

Magazin 2018 november
Megjelent: 2018. november 22.
Megjelent a Carp Expert kínálatában az Enzymax amely egy csírázatott magot jelent ennek jelentőségéről és előnyeiről hallhatunk a műsorunkban.   A hidegre felkészülvén, az új Neo thermoruhát is megismerhetik, nézőink.   Lukácsi Béla legújabb 8 szálas fonott zsinórt mutatja be amely nem csak a pergető horgászok kedvence lesz.   Benzár Zsolt, egy hangulatos folyóvízi Bolognai botos horgászat hangulatát próbálja átadni nekünk.     Ismét egy etetőanyag receptet is mutatunk, ami az intenzív vizeken működik igazán jól.