CARP EXPERT SPODS BRAID FLUO SÁRGA FONOTT ZSINÓR 300M
Termékleírás

Carp Expert Spods Braid Fluo sárga fonott zsinór 300m

Az etetés a horgászat szerves része, melynek egyik válfaja a Spod botok használata! Ezekkel a Spod botokkal általában nagy távolságra juttatunk be jelentős mennyiségű magot, bojlit, vagy etetőanyagok. Az etetés megtörténhet Spombbal, rakétával, vagy parittyával, a közös bennük az, hogy a botot és a zsinórt sokkal nagyobb erőhatások érik, mint a horgászat során. Horgászbotból több is rendelkezésre áll az Energofish kínálatában, azonban a zsinórok tekintetében egyedülálló újdonság a Spods Braid! Több szálból szőtt fonott, ami nagyon-nagyon erős, de talán a legnagyobb előnye, hogy telibe feltekerve nem lesz kötés a zsinórunkon. Eddig a hagyományos monofil főzsinór, fonott dobóelőke kombinációnál nagy valószínűséggel a kötésnél rácsavarodott a zsinór a spiccre és elszakadt. Vagy legrosszabb esetben le is tépte a spiccgyűrűt.
Ez a SpodS Braid használata során nem fordulhat elő, mivel nincs csomó a zsinóron. A zsinór 300 méteres kiszerelésben kerül forgalomba, így feltekerve az orsóra, ha max. 150 méteres dobással számolunk, még többszöri visszavágás után is elég zsinór marad a dobon. Több ezer dobást megvalósíthatunk egy tekercs zsinórral. 0,28 mm-es vastagsága jól bírja még a legnagyobb spombot is megtöltve. Sárga színe jól látszódik a dobás során. Dobás előtt egy pillantással ellenőrizhetjük fel van-e csavarodva valamelyik gyűrűre. Ezt egy sötét színű zsinórral nem tudnánk megtenni. Aki profi módon akar etetni, a Carp Expert Spods Braid-et választja!
Csomótűrő

Csomótűrő Ha tetszik, ha nem, a zsinórt csomók gyengítik, vagy mégsem?


Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Szín Átmérő Szakítószilárdság Hossz
31565-028 CARP EXPERT SPODS BRAID 0.28 300M 30LBS/13,6KG YELLOW 9 490 Ft 31.63 Ft/M Fluo Sárga0,28 mm13,60 kg300 m


FONOTT ZSINÓR KÖRSZÖVÖTT DINEMASZÁLAS
7 420 Ft
KAMASAKI SUPER BRAID
15 990 Ft
ZSINÓR KAMASAKI SUPER BRAID 100m
1 390 Ft
BENZAR METHOD BRAID SÖTÉTBARNA FONOTT ZSINÓR - 200M
6 690 Ft
BENZAR COMPETITION FEEDER BRAID SÖTÉTBARNA FONOTT ZSINÓR - 120M
5 290 Ft
WFT TUNGSTEN SÜLLYEDŐ FONOTT ZSINÓR 150M
12 400 Ft
10 390 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Energofish Magazin - 2019 március
Megjelent: 2019. March 28.

Óriási választékkal és teszthorgászaink kedves tanácsaival kápráztattuk el a FeHoVa kiállítás közönségét. Benzár Zsolt mutatja be boszorkánykonyhájának legújabb darabjait A method feeder csalikat és az Allround bolognai botokat. A tavaszi zsinórcsere fontosságát hangsúlyozza szabó Bence. Élesben teszteljük a method eggs csalikat. Lukácsi Béla pedig egy praktikus merítőhálót mutat be.