BENZAR FIRST AID SZÁJFERTŐTLENíTŐ
Termékleírás

Benzár First Aid antiszeptikus fertőtlenítő spray

A Benzár széria széles választékkal rendelkezik a békéshalas horgászati termékek körében, melyek Benzár Zsolt versenyhorgász tapasztalatai alapján készültek.

A modern pontyhorgászatban a halakra való védelem fontos szerepet tölt be, ezt szerencsére egyre többen kiemelten fontosnak tartják, legyen szó magán tavakról vagy természetes vízterületekről.

A First Aid egy teljesen antibakteriális, antiszeptikus fertőtlenítő spray, mely a halak sérüléseire és a horog által ütött seb kezelésére nyújt ideális megoldást.

Használatával elkerülhető a sebek elfertőződése, majd egyéb betegségek kialakulása. Biztonsággal eszközölető még a külső sérlések, akár pikkelyvesztések kezelésére is.

Masszív, jól záródó, műanyag pumpás flakonban, 50 ml-es kiszerelésben kerül forgalomba, mely rendkívül gazdaságos felhasználhatóságot nyújt a horgászoknak.

Minden horgász számára ajánlott termék, mely a halak védelme érdekében, a horgásztáskák kötelező eleme.Általános használati utasítás - Kiegészítők

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Jellemző Kiszerelés
80221-050 BENZAR FIRST AID SZÁJFERTŐTLENíTŐ 50ML 1 290 Ft 25800 Ft/L SpraySzájfertőtlenítő50 ml

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT SEPTOCARP SZÁJFERTŐTLENÍTŐ
1 240 Ft
KAMASAKI PONTYMATRAC 100X60CM
3 990 Ft
CARP EXPERT COMPACT PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM
10 490 Ft
SONIK SK-TEK UNHOOKING PONTYBÖLCSŐ
35 990 Ft
SONIK SK TEK LEBEGŐ MÉRLEGELŐ ÉS HALTARTÓ
29 990 Ft
Februári furfang
Megjelent: 2023-04-15 | Forrás: Heincz András | Írások

Bár még benne vagyunk a meteorológiai télben és a hajnali fagy is nyaldossa a talajt, de meglátásom szerint a szebb napokon mindenképp érdemes lehet kilépni a komfortzónánkból. A kandalló melege helyett egy forró teával teli termoszt választva kedvenc vizeink valamelyikén szerencsét ...

Nincs kapcsolódó videó