A termék jelenleg nem elérhető.
BENZÁR RAPID BIGFISH MIX ETETŐANYAG - 1,5KG
BENZÁR RAPID BIGFISH MIX ETETŐANYAG - 1,5KG

Benzár Rapid Bigfish mix etetőanyag - 1.5kg

A Bigfish Mix etetőanyag a maga nemében teljesen egyedülálló, ugyanis a zacskó tartalma mindenféle előkészítés nélkül a kibontást követően már azonnal használatba vehető!

Hogy hogyan lehetséges ez? Nos, a Bigfish Mix egy különleges eljárással készülő etetőanyag, amely alapvetően főtt magok és csírák őrleményéből áll. Ezeket az alapanyagokat megfőzik majd pasztörizálják, míg végleges formájukat elérve el nem készülnek.

A végeredmény egy azonnal, már a zacskóból kivéve kosárba tölthető vagy gombóc formájában a vízbe juttatható etetőanyag, amely hihetetlenül fogós, elvégre csupa természetes alapanyagból áll, melyeket a halak imádnak!

Másfél kilogrammos kiszerelésének hála akár szoktató etetéshez is használhatjuk, de természetesen szinte bármelyik békéshalas módszerhez ideális választás. A termék hét különböző ízben került a boltok polcaira, melyek között a hagyományos típusok mellett, mint az epres vagy a mézes, vannak egyedi, kifejezetten érdekes aromák is, mint a mangó-vajsav vagy a ponty-kárász.

JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 990 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Premium Method Mix
2 290 Ft
SBS ALL IN FLUMINO BOX 1,5KG
3 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó