KAMASAKI SUPER FEEDER BOT
KAMASAKI SUPER FEEDER BOT

Óvatos kapás jelzése
Óvatos kapás jelzése

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Termékleírás

Kamasaki Super Feeder bot

Ha kiváltképp a finom 0,20mm vagy az alatti zsinórhasználat lenne célravezető, akkor ahhoz keresve sem lehetne jobbat ajánlani, mint a Kamasaki Super Feeder-t.

Lágy parabolikus akciója örömtelivé teszi a keszegezést éppen úgy, mint a nyílt vizi pontyozást.

Optimális dobósúlyként a 40-50 grammot ajánlhatnánk.
Vékony zsinórral, nyílt vízen nem szabhat gátat a tudásának egyetlen egy hal sem.

Kétféle erősségű spiccel kerül forgalomba, hogy könnyedén alkalmazkodni tudjunk a megváltozott körülményekhez, legyen szó egy felerősödő szélről vagy a halak kapókedvének csökkenéséről.

A csavaros orsótartó tökéletes tartást biztosít, míg a SIC betétes könnyített gyűrűink között ellenállás nélkül szalad ki zsinórunk.

Kezdő és középhaladó horgászok megelégedéssel fogják használni.


A B kategóriás botoknál mind a fárasztás, mind a dobás során a bot felső harmada hajlik. Népszerű karakter, mivel horgászat teljes spektrumában, a dobástól a szákolásig, megbízhatóan dolgozik.
6. KLASSZIKUS FAZONÚ OSZTOTT NYÉL (felül duplon) Alakját tekintve tradicionális, kedvelt kialakítású, a dobást segítő hosszban gyártott osztott parafa – duplon nyél. Lényege, hogy az orsótartó felett található szivacsos rész akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TELESZKÓPOS BOTOKHOZ

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
14078-360 BOT KAMASAKI SUPER FEEDER 3,60M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 10 990 Ft 3,60 m3 + 250-100 gB124 cm308 g
14078-390 BOT KAMASAKI SUPER FEEDER 3,90M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 12 490 Ft 3,90 m3 + 250-100 gB134 cm330 g


BOT KAMASAKI BOAT FEEDER
6 990 Ft
CARP HUNTER PLUS FEEDER BOT
8 490 Ft
CARP EXPERT ELITE FEEDER BOT
19 990 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER BOT
16 490 Ft
ARNO INTRUDER HEAVY FEEDER BOT
17 990 Ft
7 990 Ft
CARP EXPERT RIVER FEEDER BOT
21 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó