BENZAR CONCOURSE MATCH BOT
BENZAR CONCOURSE MATCH BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Termékleírás

Benzár Concourse Match bot

Egy kiváló ár-érték arányú, finom match bot, amely tökéletesen alkalmas a keszeghorgászat mellett a kárászos vagy kispontyos pecákhoz is. Benzár Zsolt igazi fenomén az orsós botokkal történő úszós horgászatban, így nem csoda, hogy e match bot megalkotása már régi vágya volt, így egy nagyon hosszú tervezési és tesztelési folyamatot követően végre testet is öltött. A bot két méretben, 390-es és 420-as kivitelben áll az úszós technika kedvelőinek a rendelkezésére.

A bot karcsú, kecses, ugyanakkor IM 12-es karbon alapanyagának köszönhetően rendelkezik azokkal az erőtartalékokkal, amelyek elengedhetetlenek a beugró bónuszhalak megfogásához. Könnyű gyűrűi, légies anyaga miatt egyáltalán nem megterhelő egy teljes nap végighorgászása sem a Concourse Match bottal. Ez főleg egy mozgalmas, keszeges peca során lehet fontos mindenki számára.

A bot terhelés alatt mutatott akciója nagyon szép, törésmentes, a fárasztás során egyenletesen felkeményedve őrli fel a menekülő hal erejét.

Klasszikus, alulról tekerős orsótartója stabilan rögzíti a megfelelő méretű, könnyű match orsókat. A bot nyele nagyon esztétikus, parafa és EVA anyag kombinációjaként kínál kényelmes, stabil fogást és könnyű tisztíthatóságot a horgászok részére.

A hobbi horgászok mellett akár az úszós szakágban versenyzők is nyugodt szívvel választhatják ezt a botot, hiszen minden paraméterét tekintve alkalmas a versenyszerű horgászatra is.


4. OSZTOTT NYÉL Egyre elterjedtebb az úgynevezett osztott nyél alkalmazása. Ennek lényege, hogy minőségi parafa és szivacsos tapintású, strapabíró duplon anyag kombinálásával kényelmes, akár nedves, nyirkos kézzel is stabil fogást biztosító felületet hozznak létre. Az így kialakított nyél magabiztos horgászatot tesz lehetővé, legyen szó dobásról vagy éppen fárasztásról.
3. KLASSZIKUS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
12040-391 BOT BENZAR CONCOURSE MATCH 7-15G 3,90M 24 990 Ft 3,9 m37-15 gC135 cm176 g
12040-421 BOT BENZAR CONCOURSE MATCH 7-15G 4,20M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 25 990 Ft 4,2 m37-15 gC145 cm201 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT UNI MATCH BOT
18 990 Ft
CARP EXPERT TELEMATCH BOT
23 990 Ft
KAMASAKI SUPER MATCH BOT
13 990 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL MATCH BOT 11'
19 990 Ft
MAVER LEVIA WAGLER BOT
38 990 Ft
MAVER MV-R UNIVERSAL TELESZKÓPOS BOT
30 990 Ft
Finomszerelékes Ibite úszók
Megjelent: 2023-11-04 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Az iBite úszók fejlesztése újabb mérföldkőhöz érkezett. Idén megjelentek a finomszerelékes horgászathoz készült típusok. Ezzel a naplemente és az éjszakai órák bolognai, match és spiccbotos horgászathoz kaptunk tökéletes megoldást, de természetesen a hajnali derengésben vagy ...

Matchbotozás iBite úszóval
Megjelent: 2023-07-29 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Végre itt a nyárias meleg, ezért, bár mostanában gyakran kerülgetnek zivatarfelhők és szúnyogok, érdemes megnyújtani a késő délutánra, estére tervezett horgászatot és belekóstolni az éjszakai horgászat világába. Az ilyen estékre mindig igyekszem még világosban, legalább ...

Cserkészés match bottal
Megjelent: 2023-05-20 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Bár a kora tavaszt még megtöri egy-egy kellemetlen hidegfront, napról-napra melegszik. A felmelegedés pedig kicsalja a halakat a partszéli sekély területekre, ahol kevés felszereléssel, egy jó match bottal, finomra hangolt úszós szerelékkel érdemes keresgélni. A tökéletesen kisúlyozott ...

Esti matchezés - Frankó Zoltán
Megjelent: 2023. július 15.

A nyári időszakban nem ritka, hogy az ember belepróbál a szürkületi, éjszakai órákba, hiszen ilyenkor a hőmérséklet már sokkal elviselhetőbb, arról nem is beszélve, hogy a halak kapókedve is rendre jobb éjjel, mint a kánikulában. Frankó Zoltán ebben a videóban azt mutatja be, hogy ő hogyan, milyen felszerelésekkel és csalogatóanyagokkal ered a Maty-éri pontyok nyomába a sötét beállta után.