DRENNAN HOOKLENGTH PLATE POWER PUSHSTOP ELŐKÖTÖTT HOROG 8DB/CSOMAG
DRENNAN HOOKLENGTH PLATE POWER PUSHSTOP ELŐKÖTÖTT HOROG 8DB/CSOMAG


Akadás
Akadás

Éltartás
Éltartás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Drennan Hooklenght Plate Power Pushstop előkötött horog

Barbless Power Hair RIgger horgora szerelt monofilos prémium Power Pushstop rendszerű előkötött horog. Ezen típusnak élesen felfele fordított szeme van, mely jobb akasztási és halmegtartási rátát biztosít. A Pusher és a hajszálelőke hossza tökéletesen igazodik a horog méretéhez.

A Pushtop Pusher-nek köszönhetően, a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb csalizást teszi ez a rendszer lehetővé, akár versenyekre is ajánlott változat.

Hook Plate System 

Ez az új koncepció, egy rendkívül kényelmes 15 cm-es hosszban elérhető monofil zsinórra előkötött rendszert ad a horgászok kezébe. Sima és egyenes keretek között tárolva, ezek az előkék garantáltan prémium kivitelt biztosítanak, minden módszerhez. Pontos és precíz kötések, hurkok jellemzik a széria összes tagját, a tökéletes tárolásukért pedig, a Drennan Hook Book vagy Hook Box felelős.


12. KOVÁCSOLT HOROG A kétoldalról lapított, úgynevezett kovácsolt szárú horog a lapított profilnak köszönhetően szélsőséges terhelés elviselésére képes. Optimális választás kapitális halak horgászatánál, különösképpen, amikor a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Méret Szín Kiszerelés Változat
DR409-012 DRENNAN HOOKLENGTH PLATE POWER PUSHSTOP ELŐKÖTÖTT HOROG 6 12 8DB/CSOMAG 1 500 Ft 187.5 Ft/DB 12BN8 db/csomagSzakáll nélküli


KAMASAKI SODE-G,-N,-R KÖTÖTT HORGOK
390 Ft
KAMASAKI CHINU-G KÖTÖTT HOROG
390 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG K807BN KÖTÖZÖTT
590 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG K890BR KÖTÖZÖTT
590 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG K807G NR 01 KÖTÖZÖTT
590 Ft
KAMASAKI HOROG SODE BN KÖTÖTT
590 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó