A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT TELE VARIO 3M CLASSIC NYELETŐFÉKES SZETT
CARP EXPERT TELE VARIO 3M CLASSIC NYELETŐFÉKES SZETT

Carp Expert Tele Vario 3m Classic nyeletőfékes szett

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez az akár kezdő horgászatra és általános felhasználásra is teljesen alkalmas Tele Vario változat.

Klasszikusnak mondható teleszkópos horgászbot, 20-60 gramm dobósúllyal, mely egy kényelmes EVA nyélrészt kapott, egy teljesen stabil tartást garantáló csavaros orsótartóval.

Letisztult, egyszerű külseje, kompozit anyagával jól tűri a kezdők botladozásait.A bothoz most tökéltes párost alkotva egy nyeletőfékes orsó is tartozék!

A Classic Runner a nevéből is ráutalva, egy klasszikus nyeletőfékkel ellátott horgászorsó, amely 4 méretben elégíti ki a horgászok igényeit, így a legnagyobb mérettel akár már a távdobásra és a nagyobb halak horgászatára is megoldást kínál.

Teleszkópos és rakós rendszerű botokon is megállja a helyét minden változat, legyen szó, feeder, univerzális fenekező vagy rablóhalas pálcáról.

Az orsókhoz járó alumínium dobnak tökéletes zsinórkapacitása van ahhoz, hogy még vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokkal is bevethessük.

Áttétele teljesen átlagosnak mondható (5,2:1), mely a precíz illesztésekkel és jó minőségű fékkel, hosszútávon is jó szolgálatot tehet. Hajtókarja kényelmes fogású, gumírozott bevonattal lett ellátva, amivel a nagyobb súlyok bevontatása is kellően gördülékeny lesz.

Sőt, most egy tekercs Power zsinór is jár ajándékba szettünkhöz!

A szett teljes tartalma:
- Arno Tele Vario 3m bot 20-60g
- Carp Expert Classic Runner 2000 orsó
- 150m Power monofil zsinór

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó