A termék jelenleg nem elérhető.
GHOST MESH DAMILOS MERITŐ SZETT
GHOST MESH DAMILOS MERITŐ SZETT

Ghost Mesh damilos merítő szett

A Ghost Mesh szabványos csavarmenettel ellátott adaptere segítségével az összes kereskedelmi forgalomban megtalálható merítő nyélre felszerelhető. Könnyű alumínium kerettel rendelkező merítőfej, mely a kompozit, vagy a tiszta karbon anyagból készült nyeleken is tökéletesen alkalmazható. Nejlon hálórésze a vizet egyáltalán nem veszi fel, így tömege sem változik a hátrányára, szákolás után nem lesz nehéz a part felé történő visszahúzás és a partra emelés sem.

Ez a tulajdonság főleg a versenyhorgászatban indokolt és jövedelmező, hiszen ott minden másodperc számít. A hétköznapi horgászatban is természetesen megmutatkoznak további előnyei, melyek a gyors száradás, és a kellemetlen szagoktól való mentesség.

A damilos fejhez egy tökéletes nyél is tartozék. 

A Kamasaki Super Carbon Compozit anyaga miatt elég merev és erős a gyors merítéshez, nem hajlik túlságosan a merítés során.
Egy dologra vigyázzunk, fél kiló feletti halat nem illik vele egyből kiemelni. Csak annyira emeljük meg, hogy a merítőfej kerete a víz fölé kerüljön, de a halunk még vízben legyen. Így húzzuk magunk felé, majd amikor már a lehető legrövidebb szárral fogjuk, akkor a nyelét az égnek emelve, függőelegesen emeljük ki a halat. Így sem a nyelünk, sem a fejünk nem fog eltörni.

A szett teljes tartalma:
- Ghost Mesh versenymerítő fej 50x40x30 cm
- Kamasaki Super 3m-es nyél

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó