CARP EXPERT POWER RUNNER ORSÓ
CARP EXPERT POWER RUNNER ORSÓ

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Nyeletőfék
Nyeletőfék

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Power Runner orsó

A Carp Expert márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékszortimentet tudhat magáénak. Ezen nyeletőfékes orsó is ezt a szegmenst bővíti, mely főként a partközeli horgászatokhoz lett optimalizálva.

Teleszkópos és rakós rendszerű botokon is megállja a helyét minden változat, legyen szó, feeder vagy univerzális fenekező botról.

Áttétele teljesen átlagosnak mondható (5,14:1), mely a precíz illesztésekkel és jó minőségű fékkel, hosszútávon is jó szolgálatot tehet.

Hajtókarja kényelmes fogású, gumírozott bevonattal lett ellátva, amivel a nagyobb súlyok bevontatása is kellően gördülékeny lesz.

Tapasztalattól függetlenül, minden horgásznak megfelelő választást nyújtanak a Power Runner széria tagjai.


FÉM DOB (hagyományos + 1 grafit pótdob) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak. Az orsóhoz kiegészítőként grafit pótdob is tartozik.
10. NYELETŐFÉK

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20895-300 ORSÓ CXP POWER RUNNER 3000 13 990 Ft Új 30007+1Elsőfék + Nyeletőfék5,14:1GrafitAlumínium + Grafit pótdob0,25 mm / 105 m334 g
20895-400 POWER RUNNER 4000 14 990 Ft Új 40007+1Elsőfék + Nyeletőfék5,14:1GrafitAlumínium + Grafit pótdob0,28 mm / 90 m338 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Orsók minden helyzetre
Megjelent: 2023-12-23 | Forrás: Frankó Zoltán | Írások

Az új Carp Expert orsók lefedik a feederes horgászat teljes szükségletét, de megtaláljuk közöttük az úszós horgászat vagy éppen a süllőzés megfelelő társát is. Igényeink szerint válogathatunk, mindenre megfelelő megoldást találunk. Hosszú élettartamú, szép megjelenésű ...

Nincs kapcsolódó videó