CARP EXPERT DYNAMIC FEEDER ORSÓ
CARP EXPERT DYNAMIC FEEDER ORSÓ


Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Zsinórrakás
Zsinórrakás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Dynamic Feeder orsó

A Carp Expert kínálatában jelent meg a Dynamic orsó, mely a napjainkban dívó nagyhalas horgásztavak kapitális pontyaival, illetve amurjaival veszi fel a versenyt, de folyóvízre is kiválóan alkalmas opció.

Grafit házas, klasszikus felépítésű, de ugyanakkor modern köntösbe bújt elsőfékes orsóval bővült a Carp Expert paletta.

A 6+1 csapággyal ellátott tűgörgős orsó, könnyed zsinórcsévélést biztosít, kiegyensúlyozott rotorja 6,0:1 áttételű.

Dobja egy gumigyűrűvel is el van látva, így fonottzsinóros használatra is jó választás, mivel ez garantálja, hogy zsinórunk ne csúszhasson meg a dobon.

A könnyített fém dob, a precíziós visszaforgásgátló, az erősített felkapókar, mind olyan tulajdonság, amivel az orsó a használata során megkönnyíti, illetve kényelmesebbé és eredményesebbé teszi a fárasztást.

A Dynamic Feeder kifogástalan fékrendszere és megbízhatósága mellett, rendkívül kedvező árával hívja fel magára a figyelmet.

Kiválasztásával, egy jó ár-érték arányú univerzális orsót kapunk, mely bármely pontyhorgász kezében megállja majd a helyét, akár belekóstolva a távdobásba is használatával.


13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
1. ELSŐFÉK (általános) Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20926-600 CARP EXPERT DYNAMIC FEEDER ORSÓ 6000 11 490 Ft 60006+1Elsőfék6,0:1GrafitAlumínium0,30 mm / 145 m418 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER ORSÓ
18 990 Ft
Amurparádé Kápolnásnyéken
Megjelent: 2023-06-24 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Ha nyár, akkor, úgy gondolom, hogy a legtöbb horgásztársamnak az amurozás jut eszébe, nem is véletlenül, hiszen ez a torpedók kedvenc időszaka! Bevallom, hogy nekem az amur a kedvenc halam, éppen, ezért fokozott izgalommal várom minden évben az amuros horgászatokat. A tejsavas ...

Megérkeztek az új pellet bokszok
Megjelent: 2023-06-10 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Úgy gondolom, hogy erre a termékre már nagy szükség volt a Benzár Mix palettáján, hiszen egy rendkívül praktikus, fogós csalogatóanyagról van szó, aminek elkészítése végtelenül egyszerű és talán ez a három legfontosabb tulajdonsága teszi ennyire meggyőzővé. Íme ...

Ibite újdonságok az éjszakai horgászatokhoz
Megjelent: 2023-03-25 | Forrás: Raffer Kristóf | Írások

Azoknak a horgászoknak, akik hozzám hasonlóan kedvelik az éjszakai horgászatokat, biztos vagyok benne, hogy nem kell már bemutatni az Ibite termékcsaládot, hiszen legyen szó, akár feederezésről vagy úszózásról, ezek a világítós kapásjelzők bizony nagy segítségünkre vannak. Feederes ...

Nincs kapcsolódó videó