BKK MUSE OFFSET HOROG
BKK MUSE OFFSET HOROG


Akadás
Akadás

Éltartás
Éltartás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

BKK Muse Offset horog

A BKK, Black King Kong márka 1856 óta foglalkozik horgok gyártásával. Széles portfóliójuknak és a prémium kivitelnek köszönhetően váltak elismerté ezen horgászati szegmensben.

A BKK Muse egy finom Worm-Offset horog, amivel a legtöbb lágy plasztikcsali tökéletesen feltűzhető és sikeresen alkalmazható a növényzettel benőtt vagy nagyobb nyomásnak kitett területeken is.

Az extra vékony anyag ideális light vagy akár ultralight pergetéshez is, az alap módszereken túl, akár a Texas és Carolina módszerekhez is.

Ezenkívül Super Slide bevonattal van ellátva, csökkentve a behatolási ellenállást, mely párosulva a kiváló hegyével, tökéletes akadást garantál.


14. FÜLES A füles szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Elsősorban közepes és nagyméretű horgoknál alkalmazzák, bár a gyártástechnológia fejlődésével egyre kisebb méretű horgoknál jelenik meg. Kötése egy egyszerű clinch csomóval megoldható. A bojlis és feeder horgászok körében kedvelt fűzött, csomómentes csalizáshoz nélkülözhetetlen.
6. NORMÁL SZAKÁLL Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.

Általános használati utasítás - Horog

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Méret Szín Kiszerelés Változat
BKEW9-515 BKK MUSE OFFSET HOROG 2/0# 8 DB/CSOMAG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 990 Ft 248.75 Ft/DB 2/0BN8 db/csomagSuper Slide bevonat
BKEW9-516 BKK MUSE OFFSET HOROG 3/0# 8 DB/CSOMAG 1 990 Ft 248.75 Ft/DB 3/0BN8 db/csomagSuper Slide bevonat

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ABERDEEN JIG HOROG BZ
8 Ft
JIG HOROG EC O'SHAUGHNESSY
40 Ft
MARUTO ODZ COUNTER ZH-19 OFFSET HOROG
1 390 Ft
MARUTO ODZ ZH-15 64 SHOT HOROG
1 390 Ft
MARUTO ODZ HOROG WEED SHOT ZH-12 TYPE P
1 390 Ft
MARUTO HOROG MEBARU MTM-01 BLACK NICKEL
1 890 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó