RYOBI NUM ONE VIOLET FUJI PERGETŐ BOT
RYOBI NUM ONE VIOLET FUJI PERGETŐ BOT


Óvatos kapás jelzése
Óvatos kapás jelzése

Műcsali vezetése
Műcsali vezetése

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Dobás pontossága
Dobás pontossága

Termékleírás

Ryobi Num One Violet FUJI pergető bot

Igazán prémium kivitelű japán belpiacos Ryobi pergető botokkal bővítettük szortimentünket, amelyek között a NUM ONE modell a felső-közép kategóriát képviseli.

A japán karbon blank ezen a modellen többféle karakterisztikával és érzékenységgel elérhető, a könnyedebb, finomabb pálcát kedvelő Light modellen át, a keményebb, süllős-csukás Medium pálcákig.

A karakterek mellett, mégis maximalizáltan érzékeny blankot kapunk a különböző modellek által, melynek méretsorában a csónakos és parti pergetők is válogathatnak.

A NUM ONE modelleknél érdemes a külcsínyre is kitérni, mivel kézbevétel után egyből feltűnik, hogy nem egy hétköznapi botot vehetünk kezünkbe, a széria minden porcikájában egyedi és maximalizáltan összeillő elemekből áll, kezdve az egyedi blank színtől, a gyönyörű felülről csavarós orsótartón át, a japán FUJI gyűrűsorig.

Széleskörben elérhető méretsora miatt, érdemes a célhalakhoz illő legpontosabb dobósúlyt választani, a legélvezetesebb fárasztások végett.

Specifikációk:

- Teljes FUJI japán gyűrűsor
- Magas érzékenységű blank
- Rendkívül elegáns dizájn
- Esztétikus felülről tekerős orsórögzítés, kényelmes fogással
- Jól keményedő blank


4. FELÜL SZORÍTÓS CSAVAROS ORSÓTARTÓ A csavaros orsótartó újabban használt változata. Az orsó rögzítésére itt is két darab, az orsótalp befogadására képes műanyagbetétes pofa szolgál, de az orsó rögzítésére nem egy anyát, hanem az orsótartó feletti nyéltagot kell elforgatni. Ez a megoldás a korábbi típusoknál elegánsabb kinézetet kölcsönöz a botnak.
5. SIC könnyített A SIC gyűrűk gyártása során lehetőség nyílt a korábbi gyűrűbetéteknél kecsesebb, vékonyabb és nem utolsó sorban jelentősen könnyebb gyűrűbetétek alkalmazására. A szilícium-karbid páratlan tulajdonságainak köszönhetően ezek a könnyített, vékonybetétes gyűrűk is ellenállnak a dobás és fárasztás közben jelentkező koptató hatásoknak.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
RY165-210 RYOBI BOT NUM VIOLET SPINNING FUJI 2 SECTION L 2.1M 2-7G 17 990 Ft Új 2,1 m2L 2-7 g110 cm110 g
RY165-240 RYOBI BOT NUM VIOLET SPINNING FUJI 2 SECTION L 2.4M 2-7G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 18 990 Ft Új 2,4 m2L 2-7 g124 cm118 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BOKOR SPIN PERGETŐ BOT
22 990 Ft
WIZARD CLASSIC JIG PERGETŐ BOT
11 990 Ft
WIZARD DROP SHOT PERGETŐ BOT
13 490 Ft
KAMASAKI SUPER SPIN NEW BOT
3 490 Ft
WIZARD CARBON SOLID SPIN BOT
19 490 Ft
L&K PROGUIDE PERGETŐ BOT
23 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó