A termék jelenleg nem elérhető.
RYOBI APPLAUSE TM ORSÓ
RYOBI APPLAUSE TM ORSÓ

Ryobi Applause orsó

A Ryobi Applause rászolgál a dicséretre! Nézzük a paramétereit:

- 4+1 nemesacél golyóscsapágy biztosítja a kiváló futást. Sok esetben nem is kell több, inkább jó helyre kell őket elhelyezni és akkor az eredmény az applause-hoz hasonló sima futás.

- Fém ház és fém dob alkotja az orsót, ami egy kivételesen feszes rotorral és tengellyel párosulva az egyik legmasszívabb kis méretű orsót hozza létre a piacon.

- A tányérkerekes meghajtás nem hibázhat!

- Ha megfelelő minőségű, nem spiáter anyagokból van összerakva, mint a Ryobi esetében, a tartós használat garantált.

- Természetesen tisztelnünk és becsülnünk kell felszerelésünket, hogy évek múltán is elővehessük. A legjobb orsót is tönkre lehet tenni gondatlan használattal!

Különösebb karbantartást nem igényel, 2 évente érdemes elvinni egy szétszedésre, tisztításra, zsírozásra. (általános használat mellett)

Tévedésbe ne essünk az orsó, nem Japánban készül, azonban ennek ellenére Japán mérnökök tervezték és az orsó árának többszörösét éri használhatóságban és minőségben!!! És most nézzük mire használhatjuk:

A kisebb méretek tökéletesek pergetéshez. Ebben az esetben életünk során már nem kell újabb orsó vásárlásán törni a fejünket, az orsó élettartam tíz években mérhető.

A 40-es méret már kacsintgat a harcsák, felé, kisebb boton, kisebb csalikkal már őket is üldözőbe vehetjük, de a csukák és süllők már nem számítanak ellenfélnek.

Megbízható orsó, verhetetlen áron.

RYOBI ZAUBER 8+1 ORSÓ
57 990 Ft
46 990 Ft
BLACK FIGHTER SPIN ORSÓ
9 990 Ft
RYOBI ZAUBER TM ORSÓ
48 990 Ft
RYOBI SLAM SLAR ORSÓ
54 990 Ft
43 990 Ft
KAMASAKI SUPER FD ORSÓ
3 390 Ft
WIZARD SAMURAI SPIN ORSÓ
11 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó