WIZARD LIVE BAIT RIG TIROLIFÁS RABLÓHALAS SZERELÉK
Termékleírás

Wizard Live Bait Rig tirolifás rablóhalas szerelék

Rapid, előre elkészített szerelékeink sikerét követve, készítettünk a rablóhalas módszerek kedvelőinek is egy kiváló alternatívát, mely a Wizard szortimentet bővíti.

Jelen Live Bait Rig szerelék egy teljesen horgászatra kész rapid tirolifás - süllőző élőhalas összeállítás, mely kiváló alternatívát kínál kezdő vagy a ragadozós módszerekkel ismerkedő horgászok számára, de a promt pecák szuper kiegészítője is egyben, rendkívüli időspórolási lehetőségei miatt.

A tirolifa egy speciálisan kialakított nehezék, mely kikönnyítésének köszönhetően lebegni fog a vízben. Leggyakrabban a süllőhorgászat kapcsán sikeresen alkalmazott típus.

A termék a súlyozás feletti rész miatt, a fenékre érkezés után nem fekszik el, hanem ellenkezőleg, felemelkedik, ezáltal a bevetett csalinkat a felsőbb vízrétegekben is tökéletesen felkínálhatjuk a ragadozó halak számára.

Alakja hosszított, így kiváló dobási paraméterekkel bír.

A tirolifa mellett a Live Bait Rig 2 darab T-Távtartót (ennek köszönhetően a kishalak mozgása tökéletesen szabad lesz) és 2 darab kiváló minőségű süllőző horgot is tartalmaz, mely 0,30 mm-es Fluorocarbon zsinórra van felkötve, mely végén egy karabineres forgó található.

Felszerelése rendkívül egyszerű, csak a szerelék végén lévő kapcsot kell felkötni a főzsinórra, majd 2 darab kihalat kell a horgokra tűzni. Ennyi az egész.

Angolnázáshoz, egyéb élőcsalikhoz, mint nadály és kanadai giliszta is tökéletes alternatíva!



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Horogméret Szakítószilárdság Kiszerelés
79321-010 WIZARD LIVE BAIT RIG LIGHT 1 690 Ft Live Bait RigLight 20 g2 db 2-es0,30 mm - 13 kg1 db/csomag
79321-020 WIZARD LIVE BAIT RIG MEDIUM (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 690 Ft Live Bait RigMedium 40 g2 db 1-es0,30 mm - 13 kg1 db/csomag

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KOÓS FÉLE CSÚSZÓ ÚSZÓS FELSZÍNI HARCSÁZÓ SZERELÉK
11 990 Ft
ET RAPID SZERELT CSUKÁZÓ SZETT
990 Ft
LIFTER SZERELÉK
1 470 Ft
KoÓS FELSZÍNI HARCSÁZÓ STUPEKOS SZERELÉK
4 390 Ft
KOÓS-FÉLE CSÚSZÓ ÚSZÓ CSINÁLD MAGAD BARKÁCSSZETT
6 990 Ft
KAMASAKI PREDATOR CSÚSZÓ ÚSZÓ
3 590 Ft
Black Friday a Black Shadow pálcával
Megjelent: 2022-12-15 | Forrás: Szebenyi Péter | Írások

Megérkeztek a csípős hajnalok és a már-már minden napossá válnak a hideg, északi szelek is. Az esti fényváltásokkor sem kell már kétszer mondani, hogy öltözzek fel rendesen!  Ragadozó halaink az apróhal-rajok után indulnak amiket már nem lehet bárhol megtalálni. Célzottan ...

Nincs kapcsolódó videó