CARP EXPERT SCOBAR POLE SPICCBOT
CARP EXPERT SCOBAR POLE SPICCBOT


Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Termékleírás

Carp Expert Scobar Pole spiccbot

Igazán szembetűnő vörös dizájn fehér és fekete feliratokkal, illetve mintázattal, ez a Carp Expert Scobar Pole! A 2024-es spiccbot szériánk legvékonyabb tagja (a Benzár Adventure Pole mellett)!!! Egy igazi élmény vele horgászni!

Kis dobósúlya miatt nagyon érzékeny és pici úszót is rendkívül pontosan tudunk vele használni, IM8-as carbon anyaga miatt könnyű ám azonban nem annyira feszes, de ennek is megvan az oka! A fárasztás során a vékony, puha szájú halfajokból, mint pl. a dévérkeszeg könnyen kiszakad a horog. A Carp Expert Scobar Pole esetében ez a halvesztés minimálisra csökken!

A bot legvastagabb átmérője 4-5-6 méterben 17-20-22 milliméter! Cső spicce miatt alkalmas lenne gumizásra is, de ezt nem ajánljuk! Egyrészt méltatlan a horgászbothoz a vastagabb zsinórok használata és a visszavágás is annyira elrontja az esztétikáját, hogy inkább erre a módozatra válasszunk egy másik botot, például a Carp Expert Supreme Pole-t!

Úszó tekintetében, nyilván bothossz függő, de lemehetünk 0,3-0,5 g-ig is, a 6 méteressel szélcsendben még az 1,2-1,5 grammosak is jól használhatóak!

Alul esztétikus csavaros végdugó zárja le a bottestet, a tagok végei erősítettek, hogy kevésbé tudjanak szétnyílni a folyamatos használat során. A spicctag végére gyárilag egy műanyag rögzítő kapocs került, ami nagyban megkönnyíti a szerelék fel és leszerelését!

Akik az igazán finom spiccbotos pecát kedvelik, vékony zsinórral...hajrá! Nekik ajánljuk a Carp Expert Scobar Pole-t!


42. fimomszerelékes Az IM8-as karbon megjelenése új ajtókat nyitott meg a finomszerelékes horgászok előtt. A kecses, könnyű botok karakterüknél és a minőségüknél fogva maximálisan megfelelnek a nagyhalas horgászat során fellépő magas elvárásoknak. A rugalmas bottest tökéletesen alkalmas a csali kis szórással történő pontos célba juttatására.
1. Érdesített Főleg a hosszabb spicc és bolognai botoknál fontos, hogy akár kézben tartva is kényelmesen használható legyen. Ennek egyik feltétele a megfelelően kialakított nyél. Az érdesített, csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, ezáltal garantálja a magabiztos, gyors és hatékony horgászatot.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Dobósúly Szállítási méret Súly
11132-400 CARP EXPERT SCOBAR POLE 4M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 9 490 Ft Új 4 m3-12 g126 cm120 g
11132-500 CARP EXPERT SCOBAR POLE 5M 11 490 Ft Új 5 m3-12 g126 cm148 g
11132-600 CARP EXPERT SCOBAR POLE 6M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 14 990 Ft Új 6 m3-12 g126 cm260 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KAMASAKI VIKING SPICCBOT
1 490 Ft
ET BLADE SPICCBOT
31 990 Ft
BENZAR RIVER SPICCBOT
36 990 Ft
KAMASAKI RIVER SPICCBOT
6 790 Ft
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft
MAVER ALBORELLA SX SPICCBOT
12 990 Ft
A pazar SCOBAR
Megjelent: 2024-04-06 | Forrás: Ország Bálint | Írások

A spiccbotos horgászat mindig is a legkedveltebb módszereim közé tartozott. Gyermekkoromban (sokakhoz hasonlóan) ezzel az úszós módszerrel fogtam meg az első halaimat és mind a mai napig szívesen nyúlok az orsó nélküli botokhoz. A FeHoVa kiállításon találkoztam először a CARP ...

Nincs kapcsolódó videó