KAMASAKI RUBIN POLE SPICCBOT
KAMASAKI RUBIN POLE SPICCBOT


Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Termékleírás

Kamasaki Rubin spiccbot

Az Energofish termékeit ismerők és kedvelők már megszokhatták, hogy a Rubin széria termékei feltűnő vörös színben kerülnek a horgászboltok kirakataiba, de a Kamasaki Rubin Pole tekintetében megtört ez a tendencia!

Elegáns kék színezete, fehér feliratokkal és magának a botnak matt külsejével mindenért kárpótol! Tulajdonságai tekintetében hasonlókat tudunk elmondani, mint a Kamasaki Pole esetében, de mivel egy sokkal vékonyabb horgászbotról beszélünk ezáltal használata pontosabb horgászatot eredményez. A 4-5-6 méteres változatok átmérői 18-20-23 mm!

Anyag  szintén IM6-os carbon, ami őrzi a kevésbé sérülékeny mivoltát a pecabotnak, de kialakítása miatt már a kapásokra sokkal jobban tudunk reagálni, és az úszót is jobban tudjuk vezetni! Teherbírása is közel hasonló, mint az említett másik spiccbotnak. Alul esztétikus csavaros végdugó zárja le a bottestet.

Cső spicce miatt alkalmas gumizásra, de ebben az esetben vásároljunk hozzá egy másik spiccet, amit szétvágunk, hiszen az eredeti spiccen gyárilag szerelt műanyag gyorskapocs található.

Gumizás esetén 1,4 mm körüli tömör gumi használata javasolt, 0,12/0,16 mm-es monofil előke használat mellett! Gumizás nélkül hasonló zsinórvastagságokat ajánlunk, 0,12-0,16 mm átmérőben! Ezekkel a zsinórokkal már egész termetes halakat is meg tudunk fogni.

Úszóválasztás tekintetében inkább válasszunk picit nagyobb úszókat, hogy még szélben is biztonságosan tudjuk elvezetni, vagy éppen megtartani a kívánt helyen!

Pláne szélben ajánljuk inkább ezt a horgászbotot, hiszen egy botnak minél kisebb az átmérője a szél annál kevésbé tud belekapni és a horgászat is könnyebb ezáltal, tehát több halat is tudunk fogni. Összefoglalva egy strapabíró, de karcsú, modern horgászbotot vásárolhatunk meg nagyon kedvező áron, ezt tudja a Kamasaki Rubin Pole!


24. általános Az IM6-os karbon anyag megjelenésével a horgászbotok súlya jelentősen csökkent. A kecsesebb botok kényelmesebb és gyorsabb, ezáltal eredményesebb használatot biztosítanak. Mindezt úgy, hogy eközben nem maradnak el a hasonló kategóriájú üveg kompozit botok erejétől.
1. Érdesített Főleg a hosszabb spicc és bolognai botoknál fontos, hogy akár kézben tartva is kényelmesen használható legyen. Ennek egyik feltétele a megfelelően kialakított nyél. Az érdesített, csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, ezáltal garantálja a magabiztos, gyors és hatékony horgászatot.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Dobósúly Szállítási méret Súly
11060-400 KAMASAKI RUBIN POLE 4M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 7 490 Ft Új 4 m5-20 g122 cm154 g
11060-500 KAMASAKI RUBIN POLE 5M 8 490 Ft Új 5 m5-20 g122 cm233 g
11060-600 KAMASAKI RUBIN POLE 6M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 9 990 Ft Új 6 m5-20 g122 cm330 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KAMASAKI VIKING SPICCBOT
1 490 Ft
ET BLADE SPICCBOT
31 990 Ft
BENZAR RIVER SPICCBOT
36 990 Ft
KAMASAKI RIVER SPICCBOT
6 790 Ft
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft
MAVER ALBORELLA SX SPICCBOT
12 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó