CARP EXPERT PRO CHAIN LÁNCOS SWINGER
Termékleírás

Carp Expert Pro Chain swinger

A Carp Expert márka bővelkedik hasznos kiegészítőkkel, a békéshalas horgászat tekintetében. Ez mind igaz az elektromos kapásjelzők terén is. De egy elektromos jelző mit sem ér hozzá illő swinger nélkül. Erre a problémára megoldás a Pro Chain láncos swingere.

A Pro Chain swinger 21 cm-es fém lánccal rendelkezik.  A csomagban helyet kapott egy plusz súly, amit nagy távolságú horgászatnál, vagy akár erős szélben kell a swinger aljába tekerni, így méginkább megfeszítve zsinórunkat.

A csipesz rész állítható, így vékony, és vastag főzsinórokhoz egyaránt tökéletesen használható.

Bármely rodpoddal, illetve leszúróval alkalmazható, csak a menetes részük felé kell helyezni, a jelző betekerése előtt. A mai modern pontyhorgászat elengedhetetlen kelléke az elektromos jelzőkhöz, plusz az ejtős kapások észrevételéhez is kitűnő alkalmatosság lesz.

Helytakarékos, kompakt megoldás, akár minimál pecákhoz is. Bojlis és általános fenekezős horgászoknak is ajánljuk.

4 különböző színben került forgalomba, ezek a zöld, narancs, piros, és lila, így mindenki megtalálja a palettán a neki tetsző, és a felszereléséhez illő darabot.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Szín Jellemző
77090-401 CARP EXPERT PRO CHAIN SWINGER PIROS 4 490 Ft Pro Chain Swinger21 cmPirosPlusz nehezék a csomagban
77090-402 CARP EXPERT PRO CHAIN SWINGER SÁRGA 4 490 Ft Pro Chain Swinger21 cmSárgaPlusz nehezék a csomagban
77090-403 CARP EXPERT PRO CHAIN SWINGER ZÖLD 4 490 Ft Pro Chain Swinger21 cmZöldPlusz nehezék a csomagban
77090-404 CARP EXPERT PRO CHAIN SWINGER LILA 4 490 Ft Pro Chain Swinger21 cmLilaPlusz nehezék a csomagban

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ECO SWINGER
1 290 Ft
CARPHUNTER MEREV KAROS LEDES SWINGER
1 990 Ft
CXP LED SWINGER ÖNÁLLÓ
2 190 Ft
CXP LED SWINGER SZETT LÁNCOS 3DB-OS
7 990 Ft
CXP LED SWINGER SZETT LÁNCOS 4DB-OS
9 490 Ft
CARP EXPERT DELUXE SWINGER LEDES KAROS
3 490 Ft
Rapid vadvízi bojlizás
Megjelent: 2024-02-10 | Forrás: Szabó Attila | Írások

Úgy gondolom, nem vagyok egyedül azzal, hogy a hétvégék alkalmával is csak pár órám van kijutni a vízpartra. Ilyen kevés időráfordítással a különböző vadvizeinken halat fogni szinte lehetetlennek tűnhet, azonban ez nem mindig van így. Ha ismerünk olyan horgászhelyeket, ...

Nem várt vendég
Megjelent: 2023-10-21 | Forrás: Heincz András | Írások

Egy jól összehangolt felszerelés olyan fontossággal bírhat, mint a kellően megválasztott csali. Hiszen hiába a legfurfangosabban felkínált ínyenc falat, ha a szettünk nem alkalmas a célhalat szákba terelni. Véget értek a családi nyaralások, és megrögzött pecásként a szép ...

Szabó Attila - Nagypontyos rapid peca
Megjelent: 2024. március 07.

Egy rövid, mindössze néhány órás horgászat is lehet igazán eredményes! Jó példa erre pontyhorgászunk, Szabó Attila őszi, vésztői pecája, amely során, bár nem volt sok kapás, a megfogott halak mérete és szépsége miatt mégis felejthetetlenül zárult a nap.

24 óra Püspökladányban - Szabó Attila
Megjelent: 2023. szeptember 30.

Legújabb filmünkben Szabó Attila, pontyhorgász csapatunk ifjú tagja a püspökladányi V-ös tóra látogatott el barátaival. A tó nagyon szép halállománnyal rendelkezik, de nem adja könnyen kincseit. Attilának az itt töltött 24 óra alatt egy igazán mozgalmas, de korántsem egyszerű horgászatban lehetett része, melynek történéseit most mindenki megismerheti a videónak köszönhetően.

Amikor a halak írják a forgatókönyvet - Szabó Attila
Megjelent: 2023. augusztus 05.

A horgászat egyik legnagyobb szépsége annak kiszámíthatatlansága, hiszen soha nem tudhatjuk, hogy éppen milyen hal kapja be a horgunkat. Fiatal pontyhorgászunk, Szabó Attila, legutóbbi, Silver Horgásztavi kalandjai során sem minden a tervek szerint alakult, mondhatni, a halak írták a forgatókönyvet. Hogy pontosan mi történt ezen a horgászaton Attilával? A filmből kiderül!