BENZAR FITO BUSA ETETŐANYAG
Termékleírás

Benzár Fito busa etetőanyag

A Benzár etetőanyagok körében gyakorlatilag minden halfaj horgászatához találni megfelelő variánst. Vannak pontyos kaják, methodos etetőanyagok, emellett folyóvízi és keszeges keverékek is a kínálatban. Az elmúlt években azonban a busa sportszerű horgászata annyira elterjedt, hogy e halfaj ízlésének megfelelő etetőanyagok is kerültek a szortimentbe.

A Fito etetőanyagok minden szempontból ideális busa-kaják. Szemcseméretük, összetevőik, aromájuk és színük egyaránt azt a célt szolgálják, hogy minél hatékonyabban felkeltsék a keverékek a planktonevők figyelmét.

A Benzár Fito etetőanyagok 1200 grammos kiszerelésben sorakoznak a polcokon. Használatuk során mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy ezeket a keverékeket több lépcsőben kell megnedvesíteni. A szükséges mennyiségű folyadék hozzáadását követően pedig egy 2-3 mm lyukbőségű rostán átörve célszerű csak használatba venni a keverékeket.

A Lake megjelölésű etetőanyag egy kisebb fajsúlyú, könnyebb szerkezetű, nagyon erősen felhősítő kaja, ami a busák állóvízi, akár úszós, akár fenekező technikával történő horgászatához lett kifejlesztve. Ezzel szemben a River Fito etető egy sokkal tapadósabb keverék, amely akár az erősen sodró vizekben is kiválóan teszi a dolgát és csalogatja horgunk közelébe a busákat.

Ezeket az etetőanyagokat használva tehát kiválóak az esélyeink akkor is, ha álló- és akkor is, ha folyóvízen eredünk a busák nyomába!



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Kiszerelés
98135-530 BENZAR FITO LAKE GROUNDBAIT 1,2 KG 1 390 Ft 1158.33 Ft/KG Új Fito Busa Lake1,2 kg
98135-630 BENZAR FITO RIVER GROUNDBAIT 1,2 KG 1 390 Ft 1158.33 Ft/KG Új Fito Busa River1,2 kg

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

JOKER ETETŐANYAGOK
1 690 Ft
LIFTEZŐ ETETŐANYAG
990 Ft
CUKK NASHI TŰZŐSZÚNYOGOS ETETŐKEVERÉK
1 990 Ft
BENZÁR ICE MIX ETETŐANYAG 500G
890 Ft
Premium Method Mix
2 490 Ft
SBS ALL IN FLUMINO BOX 1,5KG
4 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó