BENZAR MIX EXPANDA METHOD PELLET 6MM, 10MM
Termékleírás

Benzár Mix Expanda Method Pellet 6mm, 10mm

A 2020-as Benzár újdonságok között egy igazi feederes különlegesség is helyt kapott, a Benzár Expanda. Ez a termékcsalád a method módszer mellett, az igazán finom feederezést kedvelő pecásoknak is egy kiváló lehetőséget ad.

Az Expanda egy teljesen rugalmas állagú, puha-soft pellet, mely alapjában véve tökéletesen tűzhető akár horogra is, szerkezete miatt nem reped, de tüskén és pelletgyűrűn is helyt tud állni.

A puha pelletek pozitív tulajdonságait megtartva kellően olajosak, aromázottak és magas fehérjetartalommal bírnak. Magas mennyiségű hallisztet tartalmaznak, növelve a csalogatóhatásukat, magántavakon, versenyeken is bizonyítottak a tesztjeink alatt.

Felhajtóerejük teljesen egyedi, alapvetően lebegő csalik, azonban ezt befolyásolni lehet. A pelletek lyukacsos szerkezetének köszönhetően, a víz alatt megnyomva, a levegő helyére lépő víznek köszönhetően, akár balanszírozott vagy kritikusan kikönnyített mederfenéken fekvő felkínálás is létrehozható.

6 és 10 mm-es változatban elérhetőek, mely utóbbival szelektív hatás is elérhető, kikerülve a kisebb keszegek-kárászok gyors rohamát.

Külső színárnyalatuk mattított, így a kapástalanabb és érzékeny időszakok egyik favoritja lesz ez a Benzár csali



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Méret Szín Jellemző Kiszerelés
98096-146 BENZAR MIX EXPANDA METHOD PELLET 6MM FOKHAGYMA 30ML 1 290 Ft 43000 Ft/L Expanda6 mmBarnaFokhagyma30 ml


CARP EXPERT KEMÉNY DIPPELT HOROGPELLET
600 Ft
BENZÁR MIX TURBO SOFT PELLET
1 100 Ft
BENZAR MIX BICOLOR METHOD PELLET
1 390 Ft
BENZÁR MIX FLOATING PELLET 7MM
1 390 Ft
BENZAR MIX TURBO SOFT LONG LIFE PELLET
1 590 Ft
MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS
1 790 Ft
Methodozás kicsit másképp
Megjelent: 2021-05-01 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Valljuk be őszintén, hogy a method horgászat nem tartozik a legösszetettebb módszerek közé, de talán pont emiatt is olyan eredményes na meg persze népszerű. Az elmúlt években hazánkban is közel tökéletesre csiszolódott a „módszer”, hiszen manapság már gyakorlatilag nincs is ...

Ismeretlen vizeken – A Sárisápi Horgásztó
Megjelent: 2020-08-15 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Egy új vízre látogatni mindig nagy kihívás, hiszen az ember előre nem tudja, hogy pontosan mire is számítson. Ismeretlen a helyszín, a környezet, a halak, illetve mindazok, a horgászat eredményességét alapjaiban befolyásoló elemek, mint a vízmélység vagy a mederszerkezet, amelyekkel ...

Különleges method csalik – III. rész
Megjelent: 2020-08-08 | Forrás: Szabó Bence | Írások

E mini, az év elején elkezdett cikksorozat harmadik részében egy olyan csali bemutatása következik, amely garantáltan fel fogja kelteni minden olvasó figyelmét! Hogy miért? Mert olyan jellemzőkkel bír, amelyek alapjaiban különböznek a korábban ismertetett csalik tulajdonságaitól. ...

Nincs kapcsolódó videó