A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR MIX SERIA METHOD RED KRILL PELLET
BENZAR MIX SERIA METHOD RED KRILL PELLET
Benzár Mix Seria Method - Red Krill Pellet

Benzár Zsolt receptúrája alapján összeállított rendkívül fogós ízösszeállításban kapható zacskós pellet. A Benzár Seria Method etetőanyagok és 2 mm-es method pelletek mellett, a széria tovább bővült, a nagyobb méretű pelletekkel.

A 4, 8 és 12 mm-es pelleteket magukban is lehet használni etetésre és csalizásra egyaránt. A 4 mm-es változat akár még method kosárba is kiválóan alkalmazható. A nagyobb méretekkel pedig szelektáló hatást elérve, lehet csalizni vagy akár natúr etetőanyagot dúsítani.

Színe mélyebb piros, mely köszönhető a magas krill, rákliszt tartalomnak, ami az intenzív illatáért is felelős, mely a pontyhorgászat egyik legkiválóbb attraktora.

Fúrt pelletek, így egy gumikukoricával vagy lebegő bojlival kombinálva, rendkívül figyelemfelkeltő nyári csali is lehet belőlük, de magában is felkínálhatóak természetesen. Hatékonysága tovább növelhető a közkedvelt Benzár aromák hozzáadásával, mint a Bait Steam, vagy a Bait Liquid, mely a víz alján egy plusz felhőt is képez a pelletek körül, odacsalogatva a nagyobb testű halakat.
SBS HIGH OIL HALLIBUT PELLET
2 990 Ft
SBS ATTRACT BETAIN CARP PELLETS 1KG, 5KG
2 190 Ft
SBS CSL PELLETS 1KG, 5KG
1 890 Ft
Micro Match Betain Pellet
2 290 Ft
Multimix Proactive Pellets
2 290 Ft
SBS BOMB PELLET MIX
18 900 Ft
Csurgói nagypontyok – 2. rész
Megjelent: 2019-11-13 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Az előző részből kiderült, hogy nem akármilyen élményeket tartogathat egy hatalmas víztározó, persze csak akkor, ha kellően felkészültek vagyunk, na meg mellénk áll a szerencse is. Az első nap délutánján sikerült fognom egy fantasztikus, 14 kg feletti pikkelyest, amely nemcsak ...

Csurgói nagypontyok – 1. rész
Megjelent: 2019-11-06 | Forrás: Szabó Bence | Írások

2016 szeptemberében találkoztam először a Fehérvárcsurgói-víztározóval, melybe azonnal beleszerettem, hiszen egy fantasztikus, üzemi vízszint esetén 200 hektárnál is nagyobb vízfelülettel rendelkező, megannyi kincset rejtő vízterület ez. Első látogatásom során a tározó fehérhalaival ...

Pelletek minden helyzetre
Megjelent: 2019-09-24 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A pelletek megjelenése évekkel ezelőtt forradalmasította a feeder botos pontyhorgászatot. Manapság azonban már végeláthatatlannak tűnő választék tárul a sporttársak elé, hiszen megannyi különböző féle-fajta granulátum sorakozik a boltok polcain. Előfordulnak hallisztesek, míg ...

Csurgó nagypontyai - 2. rész
Megjelent: 2019. november 13.
A film második részéből kiderül, hogy mi történt a Fehérvárcsurgói-víztározón Bencével az éj leple alatt, na meg a horgászat második napján! A türelem és a kitartás, ha némi szerencsével is párosul, fantasztikus élményekben lehet részünk egy ekkora vízen is. Hatalmas izgalmakra van kilátás, hiszen a horgászat java még csak most jön! Nagytestű pontyokból nem lesz hiány! 
Csurgó nagypontyai - 1. rész
Megjelent: 2019. november 07.
A fehérvárcsurgói Víztározó messze földön híres nagypontyait vette üldözőbe ezúttal Szabó Bence. A tározó nem egy tipikus feederes pálya, hiszen a bojlis technika és a behúzós horgászat az, ami itt igazán eredményre vezet. Ennek ellenére kellő felkészültséggel, kitartással és némi szerencsével fantasztikus horgászatban lehet része az embernek feeder bottal is ezen a hatalmas vízen! Hogy Bence mit fogott az itt eltöltött másfél nap alatt? A filmből kiderül! ;)  Az első részben a horgászat első napjának részleteibe nyerhet minden érdeklődő betekintést, az egy hét múlva megjelenő második részben pedig jön a folytatás, a finálé!