BENZAR MIX ZANDER SPRAY 50 ML
Termékleírás

Benzár Mix Zander Spray 50ml

A Benzár márka kínálatában éveken keresztül csak és kizárólag békés halas horgászathoz kínált eszközök és csalogatóanyagok kaptak helyet, 2023-tól azonban ez megváltozott.

A már kereskedelmi forgalomban is kapható Catfish Spray termékek mellett ugyanis elkészült végre egy újabb, kifejezetten az egyik legnépszerűbb ragadozóhalunk, a süllő horgászatához fejlesztett folyékony aroma, a Zander Spray is!

Ez a folyadék több szempontból is speciális. Pontos összetétele természetesen "hadititok", annyit azonban elárulhatunk, hogy Benzár Zsolt évtizedes süllőpergető tapasztalata mellett külföldi pergető specialisták észrevételei is fontos szerepet játszottak a termék létrehozása során. Alapvetően tőkehal-kivonat és fokhagyma aroma adja a folyadék alapját, melynek azonban a hordozóanyaga egyedülálló.

A Zander Spray nagyon hatékonyan tud megtapadni a plasztikok és egyéb műcsalik felületén, így akár több, egymás utáni dobás során is ki tudja fejteni a csalogatóhatását. Emellett fontos tudni, hogy a halszelettel történő, fenekező süllőzés esetében is jó hasznát lehet venni az aromának, hiszen a halszeleten is nagyon jól megtapad az és perceken keresztül képes magából ontani az értékes íz- és illatanyagokat. 

Célszerű a folyadékot azokban a helyzetekben alkalmazni, amikor a "tüskéshátúak" kapókedve már nem az igazi és csak kóstolgatják a bevetett csalit, érdemi kapásig azonban nem tudunk eljutni.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Kiszerelés
93770-001 BENZAR MIX ZANDER SPRAY 50 ML 2 190 Ft 43800 Ft/L Új Zander Spray50 ml


TECHNOPLANKTON AROMACSEPP
270 Ft
SBS CORN STEEP LIQUOR NATUR, FLAVOURED 500ML
2 490 Ft
SBS LIQUID LIVER 250ML
4 990 Ft
SBS ATTRACTAMINO
4 990 Ft
SBS ATTRACT NATURAL
4 990 Ft
LIQUID MOLASSES
2 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó