IBITE GIANT CARP GREEN ÚSZÓ
Termékleírás

iBite Giant Carp Green úszó

iBite, maga a márka is érdekesen cseng, mely sejtet egyfajta technikai újítást önmagában is. Ez igaz minden szérián belüli termékre. Az iBite márka alatti termékek mindegyike a legfrissebb újításkon és fejlesztéseken alapul, megkönnyítve, érdekesebbé téve a horgászok mindennapjait és a vízparton eltöltött idejét.

A jelenlegi széria az úszós horgászoknak kínál egy érdekes megoldást az éjszakai pecákhoz. A termék ötletét a világítópatronos éjszakai módszer ihlette, a koromsötétben eltűnő úszó látványa, majd egy szebb hal partrasegítése rendkívül szép emlék lehet, de ehhez látni kell a sötétben a kapást jelző úszótestet, amihez valamilyen világítópatron, vagy egyéb megvilágítás szükséges, ami nem mindig áll rendelkezésre.

Erre nyújt megoldást ez a világító antennás úszó, melynek belső felépítésének köszönhetően, a ki és bekapcsolható ledes antenna kellő megvilágítást nyújt a horgászat idejére. - 435-ös elemmel működik (legalább 40 órás élettartamú elem)

A Giant Carp Green úszó antennája, az elem behelyezése után, rendkívül élénk zöld fényt ad ki magából, mely a multicolor antennán igazán impozáns látványt kelt, két kapás között is.

Akár 1-2 órás hirtelen ötletből fakadó horgászatokhoz is alkalmas eszköz, az éjjeli pontyozáskor plusz támpontot adó világító úszó nagyban megnövelheti a horgászat sikerfaktorát, a fényviszonyok miatt elveszített kapások ideje lejárt.

A termékhez illeszkedő tartalék elem ide kattintva érhető el.Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Anyaga Antenna Szár Kivitel
69745-704 ÚSZÓ IBITE GIANT CARP GREEN 4G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 790 Ft Új Giant Carp Green4 gBalsaLedesMűanyagCsúszó
69745-706 ÚSZÓ IBITE GIANT CARP GREEN 6G 1 890 Ft Új Giant Carp Green6 gBalsaLedesMűanyagCsúszó
69745-708 ÚSZÓ IBITE GIANT CARP GREEN 8G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 890 Ft Új Giant Carp Green8 gBalsaLedesMűanyagCsúszó


ÚSZÓ PONTYOZÓ MP1
420 Ft
ÚSZÓ PONTYOZÓ MP2
420 Ft
ÚSZÓ PONTYOZÓ MP3
420 Ft
ÚSZÓ PONTYOZÓ MP4
420 Ft
ÚSZÓ PONTYOZÓ MP5
420 Ft
ÚSZÓ PONTYOZÓ MP6
420 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó