THE ONE PELLET BOX SPOD&PVA PELLET MIX
Termékleírás

The One Pellet Box Spod&PVA Pellet Mix

A Spod&Pva pellet mix összetétele alapján, alkalmas, alapozó etetésben történő alkalmazásra, akár a The One Particle mixekkel keverve.

A 2-6 mm méretű pellet mixben megtalálható különböző fehérje és olaj tartalmú, időben eltolt oldódási idejű változat, ezért hosszabb ideig az etetésen tudjuk tartani vele a pontyokat úgy, hogy a gyors oldódású változatok szinte azonnali csalogató hatást fejtenek ki.

Segítségével megoldható, hogy a lassabban beérő magos etetést fel tudjuk turbózni.

A manapság méltán népszerű pva bag-es horgászathoz is tökéletes megoldás ez a mix, kiegészítve a The One Liquid Activator, vagy a The One Secret Juice folyékony termékcsaládunk egyik tagjával.

A Liquid Activator az aljzat közelében fejti ki hatását, míg a Secret Juice a teljes vízoszlopban dolgozik, felkeltve ezáltal a vízközt mozgó halak érdeklődését is.

Két megoldást is javasolunk, az egyik, hogy a pellet mix mellé öntsük a kiválasztott folyadékot, leginkább a Secret Juice egyik változatát, vagy áztassuk elő a Liquid Activator segítségével és mellé használjuk a Secret Juice-t, így a csalogató hatás még hosszabb és intenzívebb lesz.

A Pellet Box-ok rendkívül jó ár-érték arányt képviselnek, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy egy egyedi, tartós, dizájnos The One vödörben értékesítjük, amit a későbbiekben rengeteg egyéb célra lehet használni.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Ízesítés Kiszerelés
98038-103 THE ONE PELLET BOX SPOD&PVA PELLET MIX 5 990 Ft 2396 Ft/KG Új Pellet BoxSPOD&PVA2,5 kg + vödör

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BENZAR MIX FRANCIA KENYÉR
690 Ft
PVA BOMBS - 20 DB/CSOMAG
2 490 Ft
BENZAR MIX METHOD BOMB PEZSGŐS PVA - 20DB/CSOMAG
2 690 Ft
CARP EXPERT PLANKTON 3DB/CSOMAG
1 290 Ft
THE ONE PELLET BOX MICROCOLD MIX
5 990 Ft
THE ONE PVA BOMBS 10 DB/CSOMAG
1 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó