A termék jelenleg nem elérhető.
SPECIALIST HARCSÁZÓ SZETT
SPECIALIST HARCSÁZÓ SZETT
A harcsák elejtése az egyik legmisztikusabb dolog a horgászatban.
Nem elég kifigyelni tartózkodási helyüket, rájönni mikor táplálkoznak előszeretettel, de horogra is kell őket csalni és ami a legkeményebb feladat, partra segíteni.
A csali megfelelő felkínálásához és a fárasztás sikerességéhez nyújt segítséget a Specialist Harcsázó szettünk, mely az alábbi összetevőket tartalmazza:

Kamasaki Super Cat 270-es horgászbot
Ezzel a változattal partról is sikeresen horgászhatunk a bot erejénél fogva akár felszíni harcsázó szereléssel is, de fenekezni, úszózni is igen kiváló! Az ellenálló Composite bottestre nagy teherbírású, ugyanakkor lágy, a kapást kitűnően jelző üvegspicc került. Dobósúlya 100-300 g.
Hazai körülmények között tökéletesen megbirkózik a harcsák erejével.
A csavaros orsótartó stabilan tartja még a nagyobb méretű harcsázó orsókat is. ET Specialist Catfish 8000 orsó
Kivételesen masszív belső szerkezettel rendelkezik. A legszembetűnőbb pontja a 6 mm vastag acél tengelye, ami a legkeményebb fárasztások során sem fog eldeformálódni. A rotor igen egyben van, kottyanásmentesen dolgozik. A grafit ház mögött egy túlméretezett tányérkerék található! Azért a túlméretezés, hogy minél jobban bírja a terhelés, és nagy erő ellenében is tudjuk hajtani orsónkat. Specialist Catfish Zsinór
0,70 mm-es vastagságával komoly ellenfelei lehetünk egy-egy nagyobb harcsának is. Kivételesen kopásálló és erős zsinór, szakítószilárdsága több, mint 40 kg! Hossza 150 méter, így a parttól távolabb is bevethetjük végszerelékünket. Kamasaki Csúszó úszó
Egy előre elkészített harcsás úszó, mely nagyon erős, nem gubancolódik, pontosan és messzire dobható. Könnyen használható: nincs más dolgunk, csak felfűzni főzsinórunkra, alul felül megütköztetni és a zsinór végére egy ólmot kötni. Ha valaki szeretné, még egy külön úszót is felhelyezhet a főzsinórra, így közvetlenebbül értesülhet a kapásról és kishallal használva gubancolódni is kevésbé fog. Végólom és Koós világítópatronos harcsázó úszó is tartozik még a szetthez.
Tökéletes választás azoknak, akik most ismerkednek a harcsázással, vagy kicsit magasabb szintre szeretnék emelni eddig meglévő, nem kifejezetten harcsára hangolt felszerelésüket.
Ügyes horgász kezekben ezzel a szettel rekordok fognak megdőlni!

Jó horgászatot kívánunk!
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó