A termék jelenleg nem elérhető.
Jubileumi Kamasaki Runner Bojlis Szett
Jubileumi Kamasaki Runner Bojlis Szett
Bojlis horgászaink most egy komplett szettel lehetnek gazdagabbak, ha megismerik a Jubileumi Kamasaki Runner Bojlis Szett előnyeit.
A 360 cm hosszú 3,5 Lbs erősségű, extra nagy, 45 mm-es keverőgyűrűvel rendelkező bottal akár 100 méter fölé is dobhatunk és könnyedén ki tudunk fárasztani egy 10 kg feletti halat is. Sőt! Ügyes horgász kezében akár 20-30 kiló feletti pontyok és amurok is kifoghatók vele. Carbon anyaga nagyon ellenállóvá teszi a külső behatásoktól, a dobás során erős, kemény, a fárasztás során pedig lágy, hogy a halak ne tudják lerúgni magukat a horogról.
SIC betétes gyűrűkkel szerelt.
A horgászbot mellé kapunk 2 db Kamasaki Super Runner orsót. 2 csapágy biztosítja azt a kellően sima futást, amit egy ilyen kategóriájú orsótól elvárunk. A grafit ház miatt egy igen könnyű orsót kapunk, így a gyermekhorgászok számára is tökéletes választás lehet ha ki szeretnék próbálni a nyeletőfékes orsóval történő horgászatot. A nyeletőfék bekapcsolásához toljuk előre az orsó hátsó részén található kart, majd állítsuk be az alatta található tekerővel a fékerőt és az orsónk nyeletőféke használatra kész. Kapás esetén kézzel, vagy a hajtókar elforgatásával vissza tudunk váltani a fő fékre. Csapágyszám: 2 db
Áttétel: 5,2:1
Anyaga: Grafit
Zsinórkapacitás: 0,40/120 m

Az orsóinkra 0,25 mm-es ET Specialist Carp zsinórokat tekerhetünk, mert 2, ilyen 300 méteres tekercs is a csomag része. Felszerelésünket egy Gold Star Basic Rod Podra tudjuk elhelyezni, mely kivételesen könnyű, könnyen szállítható és a felállítása is gyerekjáték. A szetthez nem kell külön swingereket és elektromos kapásjelzőt vásárolnunk, a Rod Pod csomag már tartalmazza ezeket. A kapásjelzők egyenként 3 db AAA ceruzaelemmel működnek, melyet külön vásárolhatunk meg hozzá. Hangerő és hangszín állítási lehetőségekkel rendelkezik. A felszereléssel kifogott halat, partra is kell segíteni valamivel, ehhez segítségünkre van 1 db Energolaser 180 cm maximális hosszúságú merítőháló, mely mélységének és szárai hosszúságának köszönhetően egy 10 kg-os hal megszákolására is alkalmas. Alumínium nyele és öntött fém illesztése nem fog eltörni így hosszú éveken keresztül használhatjuk. Összesítve egy nagyon jól használható szettet kapunk, melyet nem kell lecserélnünk, és nagyobb, akár 10 kg feletti példányokat is üldözőbe vehetünk vele.
HALTISZTITÓ DESZKA AJÁNDÉK OUTDOOR FILÉZŐKÉSSEL
9 000 Ft
6 990 Ft
ENERGOTEAM FISH SMOKER HALFÜSTÖLŐ SZETT
22 660 Ft
17 990 Ft
KAMASAKI HALKIMÉLŐ SZETT + MÉRLEG
11 600 Ft
8 990 Ft
SONIK XTRACTOR CARP KIT
121 990 Ft
BENZAR CLASSIC METHOD SZETT
41 000 Ft
27 990 Ft
BENZAR CLASSIC DUPLA METHOD SZETT
76 800 Ft
54 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó