KAMASAKI POWER POLE SPICCBOT
KAMASAKI POWER POLE SPICCBOT


Súly, kényelem
Súly, kényelem

Sokoldalú használat
Sokoldalú használat

Termékleírás

Kamasaki Power Pole spiccbot

Az új, 2024-es spiccbot családunk egyik legerősebb és legstrapabíróbb tagja! De ezt ne úgy képzeljük el, hogy egy vastag és nehéz horgászbotot kell a kezünkbe fogni, hanem egy igenis kecses, dizájnos és kiváló anyagú terméket.

Ezt az állítást szemléltetik a következő adatok: a 4-5-6 méteres hosszúságok nyéltagon mért legvastagabb átmérője 20-23-26 mm!!! Régebbi típusoknál és más a piacon megtalálható márkáknál 26 mm már az 5 méteresnél is jó adatnak számít, nemhogy a hatosnál. A bot anyaga IM6-os carbon, ami egy kevésbé tiszta carbon anyagot sejtet, de hátránya mellett rengeteg előnnyel is rendelkezik.

Kevésbé sérülékeny! Ez azt jelenti, ha véletlen a szállítás, vagy a használat során odaütődik valahová, nem tud olyan könnyen megsérülni a az anyag szerkezet, mikrorepedések is nehezebben keletkeznek rajta. Nagyon terhelhető! Lehet hogy a kapásokra nem úgy tudunk reagálni, mint egy IM10-es vagy éppen 12-es pecabottal, de a fárasztás során mindig biztonságban érezhetjük magunkat, észszerű használat mellett nagyon sokat elbír ez a horgászbot. Alul esztétikus csavaros végdugó zárja le a bottestet.

Cső spicce miatt alkalmas gumizásra, de ebben az esetben vásároljunk hozzá egy másik spiccet, amit szétvágunk, hiszen az eredeti spiccen gyárilag szerelt műanyag gyorskapocs található.

Gumizás esetén 1,4 mm körüli tömör gumi használata javasolt, 0,14/0,16 mm-es monofil előke használat mellett! Gumizás nélkül hasonló zsinórvastagságokat ajánlunk, 0,12-0,16 mm átmérőben! Ezekkel a zsinórokkal már egész termetes halakat is meg tudunk fogni.

Úszóválasztás tekintetében inkább válasszunk picit nagyobb úszókat, hogy még szélben is biztonságosan tudjuk elvezetni, vagy éppen megtartani a kívánt helyen!

Ha a Kamasaki Pole mellett döntünk egy ár érték arányban kiváló felszerelés tulajdonosai lehetünk, ami jól tolerálja az esetleges hibáinkat is!


22. általános A szénszálas anyagok és a gyártástechnológia rohamos fejlődésének köszönhetően a horgászbotok új generációja jelent meg az üzletek polcain. Az IM6-os karbon felhasználásával készült botok könnyebbek és kecsesebbek, mint a hasonló paraméterekkel rendelkező üvegszálból készült kompozit társaik.
1. Érdesített Főleg a hosszabb spicc és bolognai botoknál fontos, hogy akár kézben tartva is kényelmesen használható legyen. Ennek egyik feltétele a megfelelően kialakított nyél. Az érdesített, csúszásmentes nyél stabil fogást biztosít, ezáltal garantálja a magabiztos, gyors és hatékony horgászatot.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Dobósúly Szállítási méret Súly
11058-400 KAMASAKI POLE 4M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 6 990 Ft Új 4 m5-35 g127 cm179 g
11058-500 KAMASAKI POLE 5M 7 990 Ft Új 5 m5-35 g127 cm285 g
11058-600 KAMASAKI POLE 6M (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 8 990 Ft Új 6 m5-35 g127 cm357 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KAMASAKI VIKING SPICCBOT
1 490 Ft
ET BLADE SPICCBOT
31 990 Ft
BENZAR RIVER SPICCBOT
36 990 Ft
KAMASAKI RIVER SPICCBOT
6 790 Ft
KAMASAKI KID/JUNIOR SPICCBOT ZSEBPECÁVAL
2 490 Ft
MAVER ALBORELLA SX SPICCBOT
12 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó