WIZARD CAT HERCULES HARCSÁZÓ BOT
WIZARD CAT HERCULES HARCSÁZÓ BOT


Ár-érték arány
Ár-érték arány

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Termékleírás

Wizard Cat Hercules harcsázó bot

Ahogy a neve is mutatja a harcsa fárasztáshoz sokszor emberfeletti erő szükséges, amit a Wizard Cat Hercules biztosít számunkra!

Legszembetűnőbb része a nyele és az orsótartó. Amellett, hogy a nagy keménységű EVA markolat tökéletes fogást biztosít, rögtön látszódik, hogy a felső markolat után van még egy rész ahová a fárasztás során „belekapaszkodhatunk”.

Ennek az erőkifejtés nagysága miatt van kiemelt szerepe, mivel a keményebb fárasztások során, bizony előfordul, hogy nekünk is nagy erővel ellent kell tartanunk a halnak és megpróbálni minél gyorsabban magunk közelébe kényszeríteni! A teljesen fémből készült orsótartóban tökéletesen rögzül az orsó és a fárasztás során sem lazul ki, vagy szakad le!

A blank átmérője a felső markolat felett hossztól függetlenül: 16,4 mm.

Érdemes kiemelnünk a boton lévő gyűrűsort, melyre talán enyhe kifejezés az, hogy robusztus! Nincs olyan körülmény, nincs olyan harcsa ami ebben kárt tudna tenni. Ettől függetlenül természetesen vigyázni kell a botra, hiszen a nagy keménységű SIC betétek nem szeretik a közvetlen ütéseket. 12 darab gyűrű található mindkét változaton, ami tökéletesen elosztja a terhelést a fárasztás során.

Egy nagy terhelésnek kitett harcsázó horgászbot legkritikusabb része mindig a toldásnál van! A Wizard Cat Hercules stucnis csatlakozással rendelkezik, mely nyéltagon egy olyan fém gyűrű erősítést kapott, ami meggátolja a blank hosszanti irányban történő szétválást. Ugyanilyen gyűrű található a spicctag alján is!

Végig egy kemény akcióval rendelkezik egészen a spiccig, ami határozott bevágásokat tesz lehetővé.

Érdekesség, hogy a horog beakasztó fülbe egy masszív fém gyűrű került, ami megkönnyíti a nagy méretű harcsázó horgok beakasztását!

Paramétereiből adódóan kifejezetten a nagy távolságra történő horgászatok fegyvere!


5. EXKLUZÍV FÉM CSAVAROS ORSÓTARTÓ A felsőkategóriás botokra jellemző extravagáns megjelenésű orsótartó került a botra. A felületkezelt, könnyített fém csavaros orsótartó mind megjelenésében, mind felépítésében a legmodernebbek közé tartozik.
7. SIC kapitális A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Szállítási méret Súly
17377-310 BOT WIZARD CAT HERCULES 310 300-600G 34 990 Ft Új 3,10 m2300-600 g162 cm575 g
17377-340 BOT WIZARD CAT HERCULES 340 300-600G (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 37 990 Ft Új 3,40 m2300-600 g177 cm630 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KAMASAKI BIG FISH BOT
8 990 Ft
KOÓS CATFISH HORIZONT HARCSÁZÓ BOT
34 990 Ft
KOÓS CATFISH SHADOW HARCSÁZÓ BOT
22 990 Ft
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN HARCSÁZÓ BOT
27 500 Ft
20 990 Ft
L&K VERTIC GUIDE 210 BOT
27 990 Ft
KAMASAKI SUPER CAT HARCSÁZÓ BOT
9 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó