THE BIG ONE HOOK BAIT WAFTERS SOLUBLE 30MM
Termékleírás

A The Big One Hook Bait Wafters Soluble csalizó bojli termékek a kikönnyített csalik minden előnyét felvonultatják. Lassan süllyedő változat, ami azt jelenti, hogy a fenéken kínáljuk fel, de szinte csak érinti az aljzatot, ezért a táplálkozó pontyok az elsők között szippantják fel.

A bojli család összes tagjára jellemző, hogy szinte bármilyen körülmények között eredményesek, köszönhetően a sok éves fejlesztésnek.

A LEMON&FISH&GARLIC változat a folyékony halprotein kivonat tartalma miatt lenyűgöző eredményességgel használható, a fokhagyma és a citrom pedig a pontyhorgászatban önmagában is jó választás, de ennek a három összetevőnek a keveréke csak fokozza a sikerességet.

A KRILL&PEPPER változat a folyékony krill kivonat tartalma miatt lenyűgöző eredményességgel használható, a bors kivonat pedig a pontyhorgászatban önmagában is jó választás, de ennek a két összetevőnek a keveréke csak fokozza a sikerességet.

Az INSECT változat a kiváló minőségű rovar kivonat tartalma miatt lenyűgöző eredményességgel használható, hiszen a rovarok jelentős részét teszik ki a pontyok természetes táplálékának.

A SWEET CHILI változat a csípősséget helyezi előtérbe, ami akár nagyobb távolságra is kioldódik a vízben, ezáltal a halak messziről megérzik, illetve segítséget jelent a szelektálásban is, mert az erős ízvilág nagyon kedvelt a nagy testű pontyok körében.

Elérhető extra 30 mm-es változatban, így nem kell kompromisszumot kötni a szelektálás és az oldódási idő hosszában sem. 

Az oldódási időt sok tényező befolyásolja, így 5-6 órával érdemes számolni a vízhőmérséklettől függően

A The One The Stim liquid termékcsalád segítségével még intenzívebbé tudjuk tenni a bojlikat, kiemelve az adott körülményekben legjobban teljesítő folyékony összetevőt. Használható dip-ként, de akár néhány csepp is elegendő a csalira.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Ízesítés Méret
98027-310 THE BIG ONE HOOK BAIT WAFTERS SOLUBLE LEMON&FISH&GARLIC 30MM 2 490 Ft Big One Hook Bait Wafters SolubleLemon&Fish&Garlic30 mm
98027-320 THE BIG ONE HOOK BAIT WAFTERS SOLUBLE KRILL&PEPPER 30MM 2 490 Ft Big One Hook Bait Wafters SolubleKrill&Pepper30 mm
98027-330 THE BIG ONE HOOK BAIT WAFTERS SOLUBLE INSECT 30MM 2 490 Ft Big One Hook Bait Wafters SolubleInsect30 mm
98027-340 THE BIG ONE HOOK BAIT WAFTERS SOLUBLE SWEET CHILI 30MM 2 490 Ft Big One Hook Bait Wafters SolubleSweet Chili30 mm

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

SBS EUROSTAR BOJLI 1KG+50ML BAIT DIP
4 490 Ft
SBS CSL HOOKERS
2 490 Ft
SBS DARK FIREFLYS POP UPS
3 490 Ft
SBS EURO SHELF LIFE POP UPS
1 290 Ft
SBS PREMIUM BOILIE WAFTERS
1 990 Ft
SBS PREMIUM POP UPS
3 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó