RYOBI RIKEN METHOD FEEDER 4000 NYELETŐFÉKES ORSÓ
Termékleírás

Ryobi Riken Method Feeder 4000 nyeletőfékes orsó

A Riken Method 4000 egy tökéletes elsőfékkel rendelkező egyszerű és letisztult ezüst dizájnnal ellátott univerzálisan felhasználható, plusz a method feeder horgászat minden igényét maximálisan kielégítő széria, egy igazán elegáns köntösben.

A 4000-es modell tökéletes választás a 2,7 és 3,6 méter közötti medium feeder botokra.

A letisztult külső minden változatnál precíz illesztésekkel ellátott meghajtást rejt, Wormshaft tengelyemeléssel, mely biztosítja a tökéletesen egyenletes zsinórcsévélést.

Precíz fékrendszere magabiztosan veszi a legvehemensebb halak kirohanásait is, mely a legnagyobb halak fárasztásakor válik igazi előnnyé.

Hajtókarja a felsőkategóriás modelleknél megszokott változat, ami a praktikus és kényelmes használatot és szállítást fokozza.

Sima, kiegyensúlyozott futású, szinte univerzálisnak mondható orsó, a Ryobi-tól elvárható kiváló minőségben.


13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.
10. NYELETŐFÉK

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20859-940 RYOBI ORSÓ RIKEN METHOD FEEDER 4000 31 700 Ft
23 990 Ft
40006+1Elsőfék + Nyeletőfék5,0:1GrafitAlumínium0,25 mm / 310 m370 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER ORSÓ
18 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó