A termék jelenleg nem elérhető.
ET SZÍNES KIJELZŐS VEZETÉK NÉLKÜLI HALRADAR
ET SZÍNES KIJELZŐS VEZETÉK NÉLKÜLI HALRADAR

EnergoTeam színes kijelzős vezeték nélküli halradar

Kezdő és profi horgászok kedvelt eszköze ez a kompakt radar, mellyel könnyedén feltérképezhető az előttünk elterülő vízterület. A vízmélység, mederviszonyok és a halak tartózkodási helye nem titok többé.

Sós tengerekben, édes vizű tavakban és folyókban is tökéletesen működik. Ez a továbbfejlesztett változat már színes kijelzővel rendelkezik, a vevőegység háza ütésálló bevonatot kapott, így kisebb az esélye a sérüléseknek, ha például a kövek között elejtenénk. A szonár működési alapja a hanghullám terjedése. A

halradar szonár segítségével határozza meg a meder kontúrját, szerkezetét, valamint mélységét. A szonár hanghullámot bocsájt ki magából, és a visszaverődés idejéből állapítja meg a tárgytól való távolságot. Ezután a helyzet, méret és összetétel meghatározása következik a visszatérő jel segítségével.

Erőforrása: 4 db AAA elem.
A radar főbb funkciói: Halkeresés és mélységmérés

A kijelző jobb felső sarkában olvashatjuk az aktuális vízmélységet, a készülék bekapcsolása és a szonár vízbe kerülése után. A mélységmérőn látható, ha a vízmélység 0,7 méternél sekélyebb, vagy 45 méternél mélyebb.

Halkijelzés Amikor a radar halat észlel, az egy hal alakú ikonnal jelzi a kijelzőn. Nagy- és kisméretű halak érzékelésére is képes. A képernyő jobb szélén levő oszlop mutatja a halak pozícióját. A hal ikon 5 mp-ként változik, frissül.

Hínár jelzés A hínár jelző ikon megjelenik a képernyőn, ha a szonár vízinövényt észlel. Két ikon egyidejű megjelenése esetén, közepes, három hínár egyidejű megjelenése esetén nagy kiterjedésű vízinövényfoltot érzékelt a halradar.

Fenék kontúr Egy darab szikla ikon kijelzése esetén apró kövek, törések találhatóak a fenéken.

Két darab szikla ikon számottevő kövezést, törést jelöl.

Három darab szikla ikon megjelenése esetén nagyméretű kövek, törések, bedőlt fák találhatóak a vízfenéken. Az eszköz jelzi az aktuális légnyomást is!

Termékspecifikáció:
- Kijelző: 2.9 col LCD
- Mérési tartomány: 45 m / 0.7 m
- Vezeték nélküli szonár: 90 fok, 125 Khz
- Energiaigény: 4db AAA alkáli elem
- Vízállóság: 4-es szintű (fröccsenő víz elleni védelem)
- Nagy- és kisméretű halak kijelzése, vízmélység, vízhőmérséklet, levegő hőmérséklete, halak helyzete fenéken található növényzet és kövek meghatározására alkalmas.
- A felhasználó által választható az érzékenység, vízmélység egység és halriasztás beállítás is.
- Működési hőmérséklet: -10°C-tól 50°C-ig

Hatótávolság: 100 méter 

A használati útmutató ide kattintva érhető el

LUCKY STARTER KÉZI VEZETÉKES HALRADAR
35 990 Ft
25 990 Ft
LUCKY SPIDER VEZETÉKES HALRADAR TARTÓVAL
54 990 Ft
43 990 Ft
LUCKY RAMBO VEZETÉK NÉLKÜLI HORDHATÓ HALRADAR
74 990 Ft
52 990 Ft
LUCKY PONY VEZETÉK NÉLKÜLI KÉZI HALRADAR
74 990 Ft
48 990 Ft
LUCKY NOVA MULTIFUNKCIÓS SZINES KIJELZŐS KÉZI HALRADAR (VEZETÉKES + VEZETÉK NÉLKÜLI)
21 990 Ft
LUCKY KNIGHT MULTIFUNKCIÓS SZÍNES KIJELZŐS KÉZI HALRADAR (VEZETÉKES + VEZETÉK NÉLKÜLI)
99 990 Ft
84 990 Ft
Karácsonyi ajándék ötletek - 1. rész
Megjelent: 2019-11-27 | Forrás: Őze Dániel | Hírek

A karácsonyi készülődésre mindenkinek megvannak a saját praktikái és szokásai, aminek része az ajándékok beszerzése is. Van, aki hónapokkal előbb már beszerezte ezeket, és díszes csomagolásban várják a december végét, de sokak még nem jutottak el az ajándékok megvásárlásáig. ...

Radar teszt: színes, vezeték nélküli, könnyen kezelhető
Megjelent: 2019-02-26 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

A halradarok piacán nagyon széles a kínálat, sokszor nehéz eldönteni melyiket válasszuk, az alap radarok közül a legnépszerűbbek a partról is használhatók, amelyek az előttünk elterülő víz jellemzőit mutatja meg, vagy akár ettől többet is. Az Outdoor Master halradar, ...

Energofish magazin - 2019 február
Megjelent: 2019. február 28.
Bemutatjuk az egyik legújabb csali különlegességünket, Lukácsi Béla a Salmo freedriverrel fog süllőt. Paál Norbert a The One felhasználásához ad tanácsokat és lékről is horgászunk egy keveset.