THE ONE PROPO SZÁJFERTÖTLENITŐ 30ML
Termékleírás

A horgászat öröméhez hozzátartozik, hogy az élettel teli, egészséges halakat testközelből láthatjuk, és sértetlen állapotban visszaengedjük a vízbe, így sok más horgász számára is biztosítjuk, hogy a halfogás élményében részesüljenek.

Ezért olyan fontos a megfelelő halápolás, amely a halak kondícióját minden más elé helyezi, nem kell ökoharcosnak lenned ahhoz, hogy törődj azzal, hogy a halak a lehető legjobb állapotban legyenek, elvégre egyetlen horgász sem akar azzal dicsekedni, hogy egy rossz állapotú, sérült, egészségtelen halat fogott. Nem csak egyéni csúcsra vágyunk, hanem a lehető legszebb halra, olyanra, amelyre öröm ránézni, és jól mutat a felvételeken. Egy igazi pontyhorgásznak az is fontos, hogy a többi horgász is ismerje meg ezt az érzést, és ugyan ilyen gondossággal járjon el, mielőtt visszaengedi a halat, hogy később mások is újra átélhessék ezt az élményt.

A horgászok feladata a gondoskodás, a halak egészségének megőrzésére. Ha bármilyen fekélyt vagy nyílt sebet találsz, alkalmazz helyi kezelést, például a The One PROPO propoliszos fertőtlenítővel, ennek mindig kéznél kell lennie, vagy legalább a táskában tarts egyet.

Vízálló réteget hoz létre a fekélyeken és nyílt sebeken, így a propolisz megakadályozza, hogy a szennyeződések, törmelékek és kórokozók fertőzést okozzanak, és potenciálisan elpusztítsák a halakat.

A természetes antimikrobiális tulajdonságokkal megalkotott és méhekből származó propolisz a természet antibiotikumaként ismert, és segít abban, hogy a halak kiváló állapotban maradjanak.



Általános használati utasítás - Kiegészítők

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Típus Kiszerelés
80222-030 THE ONE PROPO SZÁJFERTÖTLENITŐ  30 ML 3 990 Ft 133000 Ft/L Új Propo30 ml

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

CARP EXPERT SEPTOCARP SZÁJFERTŐTLENÍTŐ
1 240 Ft
KAMASAKI PONTYMATRAC 100X60CM
3 990 Ft
CARP EXPERT COMPACT PONTYBÖLCSŐ
27 990 Ft
CARP EXPERT ORIGINAL PONTYMATRAC 130x85 CM
10 490 Ft
SONIK SK-TEK UNHOOKING PONTYBÖLCSŐ
35 990 Ft
SONIK SK TEK LEBEGŐ MÉRLEGELŐ ÉS HALTARTÓ
29 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó