WIZARD SAMURAI CAT HARCSÁZÓ BOT
WIZARD SAMURAI CAT HARCSÁZÓ BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Termékleírás

Wizard Samurai Cat harcsázó bot

A harcsa horgászata során nem lehet kompromisszumokat kötni. ez főleg igaz a horgászbot kiválasztása során is. A Wizard rablóhalas szegmensünkben ezen vonal mentén készült el a legújabb harcsázó horgászbotunk, a Samurai Cat!

A széria erőtartalékairól természetesen kellő gerincet szolgáltató IM8-as carbon anyaga gondoskodik, mely az erő mellett, biztosítja, hogy a blank mégis kellően kecses és feszes tudjon maradni.

A használathoz illően, természetesen extra erős háromtalpas gyűrűsorral van végig felszerelve, mely a legvastagabb, akár 1 mm-es fonottal is nyugodtan használatba vehető, bírni fogja a terhelést.

Orsótartója is az extra igénybevételekhez lett tervezve, természetesen teljesen fém kivitelben, ami a duplon nyél és felső markolati résszel kiegészülve, garantáltan tökéletes fárasztásokat tesz lehetővé.

A Samurai Cat kialakítása révén tökéletes akár tavi vagy folyóvízi helyzetekre, legyen szó bójás, stupekes vagy akár fenekező harcsázásról.


45. 2-3 részes és tele Az IM8-as karbon technológia megjelenésével a klasszikus 2 és 3 részes, valamint a teleszkópos botok mind megjelenésükben, mind minőségükben jelentős fejlődésen mentek át a korábbi típusokhoz képest. A kecses, erős botok a kiválasztott modell dobósúlyától függően univerzálisan használhatóak szinte bármely klasszikus horgászmódszerhez.
9. DUPLON NYÉL (klasszikus) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
5. EXKLUZÍV FÉM CSAVAROS ORSÓTARTÓ A felsőkategóriás botokra jellemző extravagáns megjelenésű orsótartó került a botra. A felületkezelt, könnyített fém csavaros orsótartó mind megjelenésében, mind felépítésében a legmodernebbek közé tartozik.
7. SIC kapitális A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13151-270 WIZARD SAMURAI CAT 2R 270CM 300-600G HARCSÁZÓ BOT 25 990 Ft 2,70 m2300-600 gB140 cm370 g
13151-300 WIZARD SAMURAI CAT 2R 300CM 300-600G HARCSÁZÓ BOT (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 29 990 Ft 3,00 m2300-600 gB158 cm420 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KAMASAKI BIG FISH BOT
8 990 Ft
KOÓS CATFISH HORIZONT HARCSÁZÓ BOT
30 990 Ft
KOÓS CATFISH SHADOW HARCSÁZÓ BOT
22 990 Ft
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN HARCSÁZÓ BOT
27 500 Ft
20 990 Ft
KAMASAKI SUPER CAT HARCSÁZÓ BOT
9 490 Ft
WFT NEVER CRACK CATFISH BOAT 250-1000G HARCSÁZÓ BOT
24 990 Ft
19 990 Ft
Fantasztikus küldetés
Megjelent: 2024-02-03 | Forrás: Koós Ferenc | Írások

A csapattal egy fantasztikus idényen vagyunk túl. Az idei tavaszi idény kicsit korábban indult a megszokottnál, a harcsák március közepére minden vízen kivermeltek. Az időszaknak megfelelően a harcsások élménybeszámolói záporoztak a különböző felületeken. Egyre többen ismerik ...

Az idei érmünk első oldala - Koós Catfish Team
Megjelent: 2024. március 07.

A horgászatunk során minden vízterületre, helyszínre, szituációra, jó, ha rendelkezünk megfelelő készséggel. A filmünkben bemutatjuk a Koós Ferenc által javasolt alapkészségeket, amikkel, minden szituáció vagy kihívás megoldható a harcsa horgászatában és összefoglalót nyújtunk a Koós Catfish Team szenzációsra sikeredett első negyed évéről, hasznos tanácsokkal fűszerezve.

Úsztass harcsára! - Szabó Lóránt
Megjelent: 2023. október 04.

A harcsahorgászat egyik nagyon különleges módszere az úgynevezett úsztatás, amely bizonyára sokak számára ismeretlen technika. Ebben a videóban azonban Szabó Lóránt, aki a harcsák megszállottja, bemutatja, hogy valójában mennyire könnyen és gyorsan elsajátítható metódusról van szó, melyhez még egy konkrét szereléket is ajánl horgászunk!