WIZARD SAMURAI CAT HARCSÁZÓ BOT
WIZARD SAMURAI CAT HARCSÁZÓ BOT

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Terhelhetősége
Terhelhetősége

Termékleírás

Wizard Samurai Cat harcsázó bot

A harcsa horgászata során nem lehet kompromisszumokat kötni. ez főleg igaz a horgászbot kiválasztása során is. A Wizard rablóhalas szegmensünkben ezen vonal mentén készült el a legújabb harcsázó horgászbotunk, a Samurai Cat!

A széria erőtartalékairól természetesen kellő gerincet szolgáltató IM8-as carbon anyaga gondoskodik, mely az erő mellett, biztosítja, hogy a blank mégis kellően kecses és feszes tudjon maradni.

A használathoz illően, természetesen extra erős háromtalpas gyűrűsorral van végig felszerelve, mely a legvastagabb, akár 1 mm-es fonottal is nyugodtan használatba vehető, bírni fogja a terhelést.

Orsótartója is az extra igénybevételekhez lett tervezve, természetesen teljesen fém kivitelben, ami a duplon nyél és felső markolati résszel kiegészülve, garantáltan tökéletes fárasztásokat tesz lehetővé.

A Samurai Cat kialakítása révén tökéletes akár tavi vagy folyóvízi helyzetekre, legyen szó bójás, stupekes vagy akár fenekező harcsázásról.


45. 2-3 részes és tele Az IM8-as karbon technológia megjelenésével a klasszikus 2 és 3 részes, valamint a teleszkópos botok mind megjelenésükben, mind minőségükben jelentős fejlődésen mentek át a korábbi típusokhoz képest. A kecses, erős botok a kiválasztott modell dobósúlyától függően univerzálisan használhatóak szinte bármely klasszikus horgászmódszerhez.
9. DUPLON NYÉL (klasszikus) Teljes egészében kiváló minőségű duplon anyaggal borított, klasszikus kialakítású nyél. A kemény, szivacsszerű felületnek köszönhetően akár nedves kézzel is stabil fogást biztosít a fárasztás és a dobás során is.
5. EXKLUZÍV FÉM CSAVAROS ORSÓTARTÓ A felsőkategóriás botokra jellemző extravagáns megjelenésű orsótartó került a botra. A felületkezelt, könnyített fém csavaros orsótartó mind megjelenésében, mind felépítésében a legmodernebbek közé tartozik.
7. SIC kapitális A nagytestű, agresszíven védekező halak fárasztása során fontos, hogy a horgászkészség minden egyes eleme megbízható minőségű legyen. A kopásálló felülettel ellátott, erősített gyűrűsor jól tűri a kemény, hosszantartó fárasztásokkal járó igénybevételt is.

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Hossz Tagok száma Dobósúly Akció Szállítási méret Súly
13151-270 WIZARD SAMURAI CAT 2R 270CM 300-600G HARCSÁZÓ BOT 25 990 Ft 2,70 m2300-600 gB140 cm370 g
13151-300 WIZARD SAMURAI CAT 2R 300CM 300-600G HARCSÁZÓ BOT (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 29 990 Ft 3,00 m2300-600 gB158 cm420 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

KAMASAKI BIG FISH BOT
8 990 Ft
KOÓS CATFISH HORIZONT HARCSÁZÓ BOT
34 990 Ft
KOÓS CATFISH SHADOW HARCSÁZÓ BOT
22 990 Ft
WFT NEVER CRACK FJORDSPIN HARCSÁZÓ BOT
27 500 Ft
20 990 Ft
L&K VERTIC GUIDE 210 BOT
27 990 Ft
KAMASAKI SUPER CAT HARCSÁZÓ BOT
9 490 Ft
Fantasztikus küldetés
Megjelent: 2024-02-03 | Forrás: Koós Ferenc | Írások

A csapattal egy fantasztikus idényen vagyunk túl. Az idei tavaszi idény kicsit korábban indult a megszokottnál, a harcsák március közepére minden vízen kivermeltek. Az időszaknak megfelelően a harcsások élménybeszámolói záporoztak a különböző felületeken. Egyre többen ismerik ...

Az idei érmünk első oldala - Koós Catfish Team
Megjelent: 2024. március 07.

A horgászatunk során minden vízterületre, helyszínre, szituációra, jó, ha rendelkezünk megfelelő készséggel. A filmünkben bemutatjuk a Koós Ferenc által javasolt alapkészségeket, amikkel, minden szituáció vagy kihívás megoldható a harcsa horgászatában és összefoglalót nyújtunk a Koós Catfish Team szenzációsra sikeredett első negyed évéről, hasznos tanácsokkal fűszerezve.

Úsztass harcsára! - Szabó Lóránt
Megjelent: 2023. október 04.

A harcsahorgászat egyik nagyon különleges módszere az úgynevezett úsztatás, amely bizonyára sokak számára ismeretlen technika. Ebben a videóban azonban Szabó Lóránt, aki a harcsák megszállottja, bemutatja, hogy valójában mennyire könnyen és gyorsan elsajátítható metódusról van szó, melyhez még egy konkrét szereléket is ajánl horgászunk!