CUDA TITANIUM NITRIDE 8.5 HOROGSZABADÍTÓ
Termékleírás

A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik. Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!

Egy speciális horogszabadító, a rablóhalas horgászok kedvéért!
A kampós részbe beakasztva zsinórunkat, toljuk le az eszközt a horogig, majd elforgatva azt akasszuk ki a hal szájából a horgot.

Gyors, egyszerű biztonságos!

Titánium erősítés
- A titánium és króm alkalmazásával egy olyan egyedülállóan szilárd szerkezetet hoztak létre, mely teljes mértékben ellenáll a rozsdának.

Speciális Cuda markolat
- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.

Páratlan minőség és időtállóság?

CUDA!


Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Anyaga Jellemző Hossz
80950-835 CUDA TITANIUM NITRIDE 8.5 HOROGSZABADÍTÓ 9 290 Ft Alumínium ötvözetHorogszabadító8,5 inch


HOROGSZABADÍTÓ CSOMÓBONTÓS KÉTOLDALAS
370 Ft
HOROGSZABADÍTÓ FÉM
270 Ft
HOROGSZABADÍTÓ FÉM VÉKONY
270 Ft
HOROGSZABADÍTÓ FÉM, MŰANYAG CSIPTETŐVEL
320 Ft
HOROGSZABADÍTÓ FÉM, KÉTOLDALAS
420 Ft
HOROGSZABADÍTÓ RÉZ KÉTOLDALAS
590 Ft
Cuda a hétköznapokra is
Megjelent: 2018-02-27 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

Olyan késeket és kiegészítőket szeretnénk bemutatni, amelyek nemcsak a halpucolás terén teljesítenek kiemelkedően, hanem akár a konyhában vagy éppen a vízparton is sokoldalúan használhatóak. Ezek az amerikai Cuda márka kiegészítői, amelyeket a halfeldolgozó iparban is megelégedettséggel ...

Nincs kapcsolódó videó